Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, nu este pasionat doar de muzică. Constănțeanul este campion național la yachting.

Șerban Copoț pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 12 septembrie, de la ora 20.00, în postura de concurent al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, este campion național la yachting, sport nautic pe care îl practică de când avea 10 ani.

“Anul trecut, am ieșit campion național la yachting, deci pot spune că am o pasiune pe care am dus-o spre performanță. Am început să fac acest sport la vârsta de zece ani, la Clubul Electrica Constanța, și am obținut numeroase medalii și cupe, printre care medalia de argint la Campionatul Național din 1996”, spune Șerban.

Dacă ținem cont de faptul că în familia Copoț există o tradiție legată de marinărie – tatăl și doi frați de-ai săi sunt “lupi de mare”, însuși Șerban fiind absolvent al Liceului de Marină Civilă din Constanța -, nici nu este de mirare că liderul trupei Animal X se descurcă atât de bine la bordul ambarcațiunilor.

serban copot - trofeu