Șerban Copoț de la Animal X, scrie cărți pentru copii

Șerban Copoț de la Animal X, scrie cărți pentru copii
loading...

Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 23 iulie, la “Splash! Vedete la apă”, scrie cărți pentru copii.

Prima dintre ele, “Toi Patoi și Moș Crăciun”, s-a lansat anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă. Șerban era în vacanță, la munte, când s-a apucat de scris.

A vrut ca povestea să fie un cadou pentru băiețelul său, Tedi, în vârstă de trei anișori. Câteva luni mai târziu, lansa cărticica, o poveste inspirată de fiul său, despre Spiritul Crăciunului și călătoria până la Polul Nord.

“Nu mi-am imaginat niciodată că voi publica o carte, dar m-a bucurat enorm acest lucru. Simt că, prin asta, îmi retrăiesc copilăria. Am avut o copilărie bogată și frumoasă și sper ca fiul meu să aibă parte cel puțin de 30 % din ceea ce am trăit eu”, spune Șerban.

Liderul trupei Animal X își dorește să scrie în continuare cărți pentru copii și știe deja despre ce va povesti în următoarele două volume.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro