Nesimțire fără margini din partea senatoarei liberale Steliana Miron. Aceasta se plânge că salariul primit de la Parlament este atât de mic încât nu îi ajunge nici pentru coafor.

Steliana Miron se lăfăie pe banii statului și se plânge că primește prea puțin. Liberala spune că este nevoită să își schimbe de trei ori pe săptămână ținutele și că indemnizația de senator este atât de mică încât nici pentru coafor nu îi ajunge.

Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă.Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a declarat Steliana Miron pentru evz.ro.

Și că noroc cu soțul ei care îi dă bani de haine căci din salariu de senator ar muri de foame.

Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a spus Steliana Miron.

Drept urmare, senatoarea vrea leafă mai mare de la Parlamentul României ca să-i ajungă și de țoale și de coafor și să nu mai fie nevoită să se îmbrace pe banii soțului.

În medie, un senator primește lunar un salariu de bază de 7000 de lei, la care se adaugă 10,000 de lei suma forfetară, telefon de serviciu și mașină și cazare la hotel sau 4000 de lei pentru chirie.

Din cei 7000 de lei lunar, încasați de senatoare, s-ar putea plăti zece pensii de 700 lei, sau 166 de alocații pentru copii.