Semne că ar trebui să schimbi slotul online la care te joci

Jocurile de la cazinourile online, ca de altfel și pariurile, ne fac să ne simțim mai bine, să explorăm lucruri care ne sunt străine și să evadăm din cotidian. Vorbim despre o șansă la distracție și la detașare de griji și de probleme, cu minim de efort. În principiu găsim cam orice am avea nevoie cam pe toate platformele, cum ar fi și netbet, că toate promit un amestec echilibrat între adrenalină, mulțumiri și satisfacție, toate venite din dorința de a câștiga, din sentimentul nebun de anticipare și din orgoliul mângâiat când chiar se întâmplă să avem profit la finalul unei ședințe de joc.

Însă, există și reversul medaliei, așa cum s-ar defini această aventură virtuală: nu totul se rezumă la a fi bine cu tine, că uneori apar probleme generate de elanul tău de a fi mereu învingător. Sigur, nu te numim principalul vinovat pe tine, este o discuție la nivel general, dar trebui să înțelegi că și tu poți deveni o victimă la rândul tău și că ar trebui să iei în considerare astfel de probleme, dacă apar primele semne de deteriorare. Vorbim aici despre detalii care ar trebui să te facă să reconsideri dacă trebuie să continui să joci sau să iei o pauză de la tot ce înseamnă online, mai ales în ceea ce privește sloturile, că aici pare să fie lucrurile ceva mai delicate. Nu te panica, lucrurile sunt destul de simple.

Pierzi mai mult decât câștigi

Concret, ai ales jocul de păcănele – sau jocurile – pe care să le încerci și îți place foarte mult cum te fac să te simți. Nici nu prea mai ești atent la ce bani investești, atât timp cât experimentezi cam aceeași senzație și vrei să o repeți zilnic. Doar că, sugerăm și recomandăm să fii foarte atent la banii pe care îi investești, pentru că s-ar putea să fii surprins și să observi că mai mult ești în pierdere decât în câștig.

În momentul în care banii tăi doar se duc în neant și nu se întorc în nicio altă formă către tine, indiferent de cât de mică, atunci lucrurile sunt ceva mai sensibile și ar trebui să te orientezi către alte jocuri de sloturi sau către alte platforme de gaming. Sau pur și simplu să pui stop pentru a perioadă și să îți analizezi puțin deciziile, pentru că altfel vei rămâne blocat într-o buclă care nu te va mulțumi deloc.

Joci ore în șir și nu simți nevoia să te oprești

Este destul de periculos să pierzi noțiunea timpului atunci când ai ajuns pe o platformă de joc, pentru că asta aduce după sine și riscul de a deveni dependent de jocurile pe care le accesezi. Păcănelele nu fac excepție pentru jucători, astfel că și acestea pot alimenta dorința de a fi mereu accesate. Motiv pentru care uneori s-ar putea să te trezești că deși ai alocat doar un anumit interval acestei activități, ai ajuns să stai ore bune lipit de ecranul de joc și, mai rău, ai și făcut pariuri constante, fără nicio limită.

Este ușor să te pierzi în astfel de lumi virtuale, dar stă doar în tine să pui o limitare și să ții o evidență rațională, cât pentru a evita orice neplăceri care pot veni la pachet cu astfel de decizii.

Experimentezi doar sentimente negative

Joaca, de orice fel, ar trebui să-ți aducă bucurii și împliniri, nicidecum nu ar trebui să fie ceva asociat cu neplăceri și nefericiri. În definitiv, cu toții căutăm o portiță de relaxare, indiferent sub ce formă poate veni aceasta.

Dar atunci când de la un joc de sloturi ajungi să fii foarte nervos, să fii incredibil de anxios și frustrat, atunci poate că ar trebui să devii mai obiectiv în privința acțiunilor tale și să regândești puțin ce anume te-a adus în acea stare. Dacă este vorba despre faptul că pierzi, că nu știi cum să reacționezi în fața acestora, atunci stai puțin pe margine, respiră adânc și vezi ce alte opțiuni ai, altele decât de a te consuma cu ceva ce poți evita.

Relațiile tale au de suferit

Când jocurile de păcănele ajung să te acapareze cu totul este un semn că ceva nu faci bine și că trebuie să faci ceva modificări în cum te raportezi acestora. Mai ales când viața personală și cea profesională au de suferit și îți sunt afectate relațiile cu cei dragi, cu colegii, cu familia, cu prieteni.

Tocmai că nu mai ai timp de ei, că îi învinovățești de ce ți se întâmplă sau că ai o stare generală proastă poate duce la deteriorarea legăturilor cu toți cei din jurul tău. Deși aceștia vor să te ajute, nu prea îi lași să facă asta, pentru că ești prea concentrat să câștigi, încât pierzi din vedere să mai fii alături de cei care chiar contează pentru tine. Așadar, reconsideră-ți prioritățile și fii atent la ce contează cu adevărat, căci altfel pierderile tale nu vor fi doar de ordin financiar.

Concluzie

Slotul online pe care l-ai ales ar trebui să fie prilej de încântare, nicidecum privit ca pe ceva ce trebuie bifat, dar care te scoate din minți. Da, se poate întâmpla să te plictisească și să vrei automat să încerci ceva nou, dar cele de mai sus sunt motive întemeiate de a rupe, efectiv, orice legătură cu jocurile sau să iei o pauză mai lungă din a le juca. Același lucru se aplică și în cazul în care, din goana de a juca cât mai mult, cât mai des, iei în considerare și să te împrumuți de bani.

Dar cel mai grav este când ajungi să-ți neglijezi responsabilitățile sau familia, până la ajunge să-ți mai pese doar de ce primești de la păcănele, chiar dacă totul este doar o iluzie. Fii atent că în cazul în care sloturile ajung să pună stăpânire pe tine, trebuie să înveți să fii tu, din nou, stăpânul propriilor decizii și să faci niște schimbări care să te readucă cu picioarele pe pământ.