Tinerii din România fug de politică ca dracul de tămâie. Motivul? Nu au cultură politică iar actualii politicieni îi descurajează să facă pasul către politică. Un tânăr român trage însă un semnal de alarmă și spune lucrurilor pe nume: Dacă tinerii nu se implică, viitorul României este sumbru!

Cu toții ne dormi o schimbare în România, dar când e vorba de implicare concretă, tinerii, viitorul acestei țări, dau bir cu fugiții care pe unde apucă. Își manifestă opiniile și simpatiile politice doar în stradă, la proteste masive după care pleacă acasă liniștiți ca și când totul s-a rezolvat.

Sebastian Popescu, tânărul care în urmă cu doi ani a avut curajul de a pune bazele primului proiect politic de la zero, pe care l-a botezat Noua Românie, spune un mare adevăr: fără implicarea tinerilor, schimbarea nu va fi posibilă în România.

Cu toții ne dorim schimbare dar cine să o facă? Dacă tinerii din această țară nu conștientizează că fără să se implice în politică nu au cum să schimbe ceva în România, nu va fi nicio schimbare. Vor rămâne la butoane aceiași politicieni corupți și acoliții lor. Pe ici pe colo se vor mai roti cadre la butoane dar tot ei vor conduce dacă noi alegem să stăm pe margine și să ”nu ne băcăm în mocirlă”. Pasivitatea românilor și indolența a dus la crearea acestui monstru politic care distruge de 27 de ani România”, spune Sebastian Popescu.

Președintele Noua Românie face apel la tinerii din România să vină în număr cât mai mare în PNR și împreună să dezvolte acest proiect care poate reprezenta o adevărată revoluție în țară.

”Îi invit pe toți românii, în special pe cei tineri, să se înscrie în Noua Românie și împreună că creăm o nouă forță politică prin intermediul căreia să reformăm România. Nu ai cum să schimbi ceva în țară dacă nu intri în hora politică. Împreună putem construi o Nouă Românie, dar doar dacă vrem”, precizează Președintele PNR.

Poți deveni membru PNR dacă ai minim 18 ani și dacă în ultimii 7 ani nu ai mai deținut calitatea de membru în alt partid. Traseiștii politici și oportuniștii nu sunt acceptați în PNR.

Pe site-ul oficial al PNR găsiți informații despre Statut, Programul Politic, Conducerea Noua Românie și activitatea primului și singurului partid din România care nu acceptă traseiști politici.

Formularul de înscriere în Noua Românie se poate completa AICI. În momentul în care devii membru PNR, potrivit legii 14/2003, trebuie să achiți o cotizație lunară de 5 lei.

Noua Românie este independentă și financiar și se autofinanțează din cotizațiile și donațiile membrilor PNR achitate exclusiv prin bancă.

Scopul PNR este de a crea noua generație de politicieni care să conducă România, onest, legal, democratic și fără să copieze actualii politicieni.

Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să te implic. Dacă stai pe margine și aștepți să se producă schimbarea, fii sigur că ea nu se va produce în direcția în care speri.

De 27 de ani ne conduc aceiași politicieni, dacă vom spera în continuare că tot ei vor repara ceea ce au vândut, dărâmat și stricat, ne înșelăm cu vârf și îndesat.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.