O întâmplare stranie s-a produs duminică, în timpul slujbei de înmormântare ţinută în biserica de la Mânăstirea Cernica, pentru actriţa Stela Popescu.

În timpul slujbei de înmormântare, crucea şi tabloul cu chipul Stelei Popescu au căzut.

Din neatenţie, cineva a dărâmat crucea şi tabloul, în timpul slujbei de înmormântare a Stelei Popescu, ţinute de un sobor de preoţi, la Mănăstirea Cernica.

Oamenii au împietrit atunci când au văzut cum se prăbuşesc obiectele mortuare şi şi-au făcut cruce, pentru a îndepărta semnul rău pe care îl aduce un astfel de incident.

Superstiţiile spun că dacă o cruce sau un tablou cade în timpul slujbei, cineva apropiat persoanei decedate va muri în curând.

Stela Popescu, înmormântată cu onoruri militare

Mii de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe marea actriţă Stela Popescu. Aceasta a fost înmormântată cu onoruri militare, duminică, la Mănăstirea Cernica, chiar de onomastica ei.

Actriţa şi-a dorit să fie îngropată lângă marea ei iubire, Puiu Maximilian, care i-a fost cel de-al doilea soţ. Marea doamnă a teatrului românesc s-a stins din viaţă joi, 22 noiembrie, în urma unui accidet vascular.