Cine nu își dorește  ca  fiecare decizie pe care o are de luat să fie ghidată de un maestru spiritual? Astfel, viața tuturor ar fi mai ușoară, s-ar desfășura mai plăcut și fiecare ar trăi în pace și împlinire că toate au fost realizate după cum ar fi trebuit.

Weekendul acesta, în zilele 23–24 septembrie, în Sala Bruxelles a hotelului RIN Grand din București, s-a desfășurat unul dintre cele mai așteptate seminarii de spiritualitate: Călătorii în inimă: Reconectarea cu Sinele Superior. Invitatul de onoare al evenimentului a fost Maestrul Spiritual Daniel Mitel, iar tema acestuia s-a concentrat pe comunicarea dintre inimi, cea care trece mai departe de simplele cuvinte. Întregul workshop a fost organizat de către Editura For You, cunoscută pentru cele mai bune titluri de cărți de spiritualitate și de dezvoltare personală puse la dispoziția iubitorilor de lectură – vezi editura-foryou.ro.

În cadrul seminarului au participat peste 100 de persoane, din dorința de a învăța cum își pot armoniza inima și gândurile, aplicând diverse metode și strategii, cu susținerea Maestrului Spiritual Daniel Mitel.

Deosebit de atrăgătoare pentru participanți a fost Metoda Imageriei, o metodă unică ce ajută la determinarea și prezentarea stării emoționale actuale a fiecăruia. La ce folosește o astfel de aplicație? Utilitatea sa are la bază teoria potrivit căreia în spatele oricărei situații dificile sau traume traversate de-a lungul vieții suntem acompaniați de anumite emoții.

În cadrul acestei metode, meditațiile sunt centrate pe Inimă, tocmai pentru a afla mai multe răspunsuri la întrebările pe care de altfel fiecare dintre noi le are și la care partea conștientă are tendința de a răspunde prea formal. De ce încercăm întotdeauna să controlăm percepțiile celorlalți în ceea ce ne privește? Maestrul Spiritual care a condus seminarul a aplicat tocmai această tehnică de imagerie pentru că se adresează părții emoționale, fiind optimă pentru identificare problemelor ce au generat diverse stări. Este vorba, cu alte cuvinte, despre diagnosticarea într-o manieră mai facilă și mai firească a prezentului emoțional, ce poate influența comportamentele viitoare ale celor în cauză.

De asemenea, participanții la seminarul Călătorii în Inimă: Reconectarea cu Sinele Superior au aflat mai multe despre Sinele Superior, ca și despre QI-Gong-ul Inimii, o disciplină spirituală, o practică terapeutică, o știință a vieții. Nici practica mișcării energiilor în corp nu a fost omisă, însă poate cel mai important este că cei prezenți au aflat despre iubire, au învățat cum o pot dăruit în mod necondiționat.

Ca o concluzie, participanții au avut oportunitatea de a se regăsi, de a pătrunde în tainele inimii lor. Fără îndoială, acesta a fost un seminar de excepție, unul care cu siguranță își va pune amprenta asupra vieții acelora care au participat și asupra oamenilor cu care aceștia interacționează. A fost încă un seminar reușit marca „Editura For You”, alături de Maestrul Spiritual Daniel Mitel, un călăuzitor pentru inimă și minte.

Aceia care sunt interesați ca în viitor să participe la astfel de evenimente ziditoare pentru minte și corp sunt invitați să acceseze pagina editura-foryou.ro pentru a se menține informați.