Doctorul Carmen Pantiş, Preşedinte al Colegiului Medicilor din Bihor o face nincionasă pe Flavia Gorşan. Şefa Colegiului Medicilor Bihor susţine că nu este adevărat că medicul a vindecat 1000 de pacienţi de coronavirus şi că este fix invers.

Continuă atacul la adresa medicului Flavia Groşan. Colega sa de la Oradea susţine că nici vorbă de vindecat pacienţi de covid şi că mulţi din pacienţii trataţi de Flavia Groşan au ajuns la spital în stare gravă.

Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor spune că, în realitate, Medicul Flavia Groşan a ratat vindecarea a foarte multor pacienţi.

„În realitate, există numeroase persoane care, după ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Groşan, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Oradea. Cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de oameni şi tu ştii că pacienţii tăi ajung în stare gravă în spital?„, a spus dr. Carmen Pantiş.

Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor subliniază că afirmaţiile doctoriţei Groşan despre caracterul periculos al terapiei cu oxigen din spitale sunt ele, în sine, periculoase şi aberante.

„Da, este o aberaţie să spui că oxigenul vatămă creierul, că produce edeme cerebrale, ştiind că pacienţilor care beneficiază de terapie cu oxigen nu li se administrează oxigen în stare pură. Nu poţi spune „Hai la mine că vă dau sănătate şi viaţă!”, asta spune un vraci, şi că ceilalţi medici sunt criminali. Să negi toate protocoalele medicale, să spui că nu ai nevoie de heparină pentru tratarea cheagurilor şi de oxigen este un derapaj profesional grav, ofensator pentru ceilalţi medici şi vătămător pentru pacienţi, cărora li se induce neîncrederea în medici„, a mai delcarat dr. Pantiş.

Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor spune că dr. Flavia Groşan riscă să i se ridice dreptul de liberă practică a profesiei de medic în România.