Sediul DNA București, vandalizat de un bărbat nervos – VIDEO

Sediul DNA București, vandalizat de un bărbat nervos – VIDEO
loading...

Un bărbat în vârstă de circa 40 de ani, a venit nervos vineri dimineață la sediul DNA București și fără să stea prea mult timp pe gânduri, s-a năpustit cu pumnul asupra unuia dintre geamurile ușii de intrare în sediul procuraturii.

Nemulţumit că nu îi sunt rezolvate problemele, bărbatul a spart geamul, cu pumnul. Imediat un polițist judiciar a ieșit din sediul DNA și l-a luat pe bărbat pentru audieri.

Pentru că nu avea nimic pe mână în momentul în care a spart geamul, bărbatul s-a tăiat la mână și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul nu se află la prima abatere de acest fel. În aprilie 2015, acesta a mai spart odată geamul de la intrarea în sediul DNA.

Bărbatul a făcut același lucru și în decembrie 2014, când a și fost primit în audienţă la DNA. Acesta le-a spus procurorilor că „are o cameră video implantată în ochi„, că „are introdus în braţul drept un microcip„, iar „asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

two × 3 =