Confortul sporit a devenit elementul esential pentru ca fiecare persoana sa isi asigure un somn de calitate, o stare de calm, precum si o relaxare optima. In ideea de a indeplini toate aceste criterii ce tin de siguranta unei persoane, producatorul de lenjerii de pat pentru hotel Brodank Comarnic promoveaza o serie de produse de uz casnic pentru propriile locuinte, pentru domeniul Horeca, dar si pentru oricare alte pensiuni sau moteluri de cazare.

Brodank Comarnic este lider pe piata de mai bine de 20 de ani si in decursul acestei perioade a reusit sa aduca multumirea pe fata miilor de clienti incantati de calitatea produselor, preturile accesibile si gama variata, mereu in continua dezvoltare. Lenjerii de pat, pilote, plapume, perne, fete de masa, perdele, dar si draperii sau prosoape pentru hoteluri sunt disponibile in cadrul site-ului lenjerii-hotel.ro.

Brodank Comarnic recomanda lenjerii hotel din damasc

Alaturi de binecunoscutele materiale ce alcatuiesc lenjeriile de pat, precum poliesterul sau bumbacul, gama de lenjerii pentru hoteluri a comerciantului sus numit este plusata de lenjeriile din damasc, damasc satinat sau Percale. Pentru a sti de ce este recomandata in cadrul unui hotel de lux o calitate inalta a lenjeriei, administratorul companiei Brodank Comarnic afirma ca: „In cazul lenjeriilor de pat majoritatea clientilor nostri se concentreaza pe a regasi numarul ridicat de fibre ale tesaturii, rezistenta la spalari repetate, dar si atingerea catifelata a materialului. Noi recomandam lenjerii hotel din damasc, pentru ca acest tip de lenjerie este realizat din bumbac egiptean, recunoscut pentru calitatea fibrelor naturale din compozitie.”

Avantajele lenjeriilor din damasc sunt dezvaluite si testate de mii de clienti multumiti care au colaborat cu cel mai recunoscut producator de lenjerii din Europa. Altfel spus, bumbacul egiptean recunoscut ca si damasc are capacitatea de a oferi o experienta tactila placuta, urmata de un finisaj de lux, datorita netezimii articolelor.

Binecunoscute pentru rafinamentul pe care il prezinta in fiecare camera de hotel, lenjeriile de pat din damasc prezinta un material mai mult decat dens, comparativ cu alte tipuri de lenjerii. Desigur, la aceste atuuri se mai adauga si rezistenta la uzura, astfel incat tipurile de lenjerii hotel din acest material raman la fel, ca la prima utilizare, si dupa un numar de 50 de spalari repetate, fara a li se estompa culoarea. In functie de dimensiunile patului, se pot comanda din cadrul site-ului lenjerii-hotel.ro lenjerii menite sa corespunda cu criteriile de lungime si latime ale patului.

Clientii au afirmat ca lenjeriile de hotel din bumbac satinat sunt unele dintre cele mai frumoase lenjerii din lume, tocmai pentru ca nuanta de crem, atat de clasica si se usor de asortat cu orice culoare a mobilierului, vine atat de bine incat privirea sa fie furata de la prima deschidere a usii camerei de hotel. Astfel, in orice decor, fie ca este modern, fie ca este in stil traditional, aceste lenjerii se pot asorta cel mai bine cu ambianta, vor conferi liniste si inspiratie fiecarui client si turist avid dupa noi aventuri.

Rafinamentul in fiecare camera de hotel

Despre bumbacum egiptean (damasc), producatorul de lenjerii hotel si alte produse ideale pentru o camera la hotel sau chiar si pentru uz individual Brodank Comarnic dezvaluie in cadrul site-ului lenjerii-hotel.ro faptul ca tipul acesta de lenjerii reprezinta o investitie realizata pe termen lung, indeplinind scopul de confortabil, placut si echitabil din punct de vedere al raportului calitate – cost –rezistenta.

Rezistente la uzura, cu o structura bine definita si inalta a fibrelor, atat de dense, pe care nu se vor aseza scame, lenjeriile din damasc raman in continuare alegerea numarul unu a celor mai multi proprietari de hoteluri si pensiuni. Pentru camere single, pentru camere duble sau pentru apartamente in regim hotelier, acest tip de lenjerii nu se demodeaza niciodata si mereu vor imbratisa nota de lux si de placut la atingere, cum nu o realizeaza alte tipuri de materiale.

Acestea fiind spune, fiecare  proprietar de hoteluri si pensiuni sau de locuinte proprii este responsabil pentru calitatea inalta a somnului, dar si pentru finetea cu care sunt tratati clientii ori de cate ori isi gasesc o locatie pentru a innopta. Lenjeriile de pat, pernele si prosoapele sunt acele elemente de care oricine are nevoie in fiecare zi, pentru mentinerea igienei, a somnului si a calitatii vietii ridicate la un nivel de eleganta si splendoare in fiecare zi, iar lenjerii-hoteluri.ro a devenit cel mai bun prieten al acestor standarde.