Sebastian Popescu, tânărul care în urmă cu doi ani a avut curajul să pună bazele unui proiect unic în România prin care țara să poată fi schimbată radical în bine, îndeamnă românii de toate vârstele, dar în special pe tineri, să se alăture echipei Noua Românie.

Pornind de la motto-ul ”Fără implicare nu există schimbare”, Sebastian Popescu îndeamnă românii să se înscrie în Noua Românie și în limita timpului lor disponibil, să pună umărul la dezvoltarea acestui proiect prin care putem să realizăm tot ce ne dorim pentru țara noastră și pentru noi: un trai mai bun în propria țară.

”De doi ani de zile dezvolt alături de colegi, proiectul Noua Românie. În fiecare zi facem pași importanți în acest proiect prin intermediul căruia vrem să facem ceea ce actualii politicieni nu vor: dreptate în toate felurile. Vă invit dragi români să vă alăturați Noua Românie pentru ca împreună să dezvoltăm și mai mult PNR și să devenim o forță în România. Cu cât suntem mai mulți membri PNR cu atât cuvântul nostru va atârna mai greu și vom putea să schimbăm mai repede lucrurile. Putem face minuni în România, doar împreună”, a declarat Sebastian Popescu.

Dacă ai minim 18 ani, te-ai săturat de ce se întâmplă în România și ești dispus să îți sacrifici măcar cinci minute pe zi din timpul tău liber, atunci poți să te înscrii în Noua Românie.

Completează aici formularul online de înscriere în Noua Românie, durează doar două minute.

Potrivit legii 14 din 203, toți  cetățenii care doresc să adere voluntar la un partid, trebuie să plătească o cotizație. În cazul Noua Românie, cuantumul acesteia este de de doar 5 lei lunar. PNR este un partid independent și se autofinanțează din cotizațiile și donațiile membrilor.

Noua Românie a fost fondat de la zero în 17 iunie 2015 și este primul și singurul partid din România care nu acceptă în rândurile sale, traseiști politici.

Pe site-ul oficial al PNR poți citi Statutul și Programul Politic al Noua Românie pentru ca astfel să afli dacă acest proiect este ceea ce îți dorești.

Sediul Central al Noua Românie se află în Strada Halelor Nr. 17, Etaj 1, Sectorul 3 al Capitalei.

Puteți urmări pe facebook, activitatea Noua Românie.