Circuitul RTP are de azi, un nou lider. Sebastian Popa l-a detronat din postura de numărul unu în proba de simplu masculin a RTP, pe Roberto Avram. Jucătorul din Slobozia a reuşit această performanţă graţie câştigării turneului RTP 250 de la Bucureşti disputat sâmbâtâ la Vitality Wellness Club.

Finala primului turneu de categorie RTP 250 organizat de RTP în România, a fost disputată de Sebastian Popa şi Samir Popa.

Sebastian Radu Popa, originar din Slobozia, s-a impus în optimi de finală în faţa lui Alin Todîrcă, scor 4-0, 4-0. În sferturi l-a învins pe Tiberiu Purdea, scor 4-0, 4-0 iar în semifinale s-a impus în faţa lui Al Tawell Sabri Vlad, scor 4-0, 4-0.

În finală, Sebastian Popa s-a impus în două seturi, scor 4-1, 4-2, în faţa lui Samir Popa de la Craiova care în 8 septembrie, la debutul în circuitul RTP, a câştigat turneul de categorie RTP 100 – RTP Craiova Open 2018.

Samir Popa s-a impus în primul tur în faţa lui Dorin Ceoarec, scor 6-1, 6-5, în optimi l-a eliminat pe principalul favorit, Roberto Avram, scor 4-1, 4-3. În sferturi de finală, Samir Popa l-a învins pe Adrian Dobrescu, scor 4-3, 4-0, iar în semifinale l-a eliminat pe Cristian Ivan, scor 4-3, 4-3.

Sebastian Popa a primit un premiu în valoare de 350 lei, o sticlă de Whisky Chivas Regal, un voucher de 30% reducere la produsele Wilson, 250 de puncte RTP cât şi trofeul turneului. Graţie celor 250 de puncte cucerite azi, Sebastian Popa devine noul numărul unu în circuitul RTP, detronându-l astfel pe Roberto Avram.

Samir Popa a primit un premiu în valoare de 250 lei, o sticlă de lichior fructe de pădure Sabres, un voucher de 30% reducere la produsele Wilson, 170 de puncte RTP cât şi trofeul finalistului.

sebastian popa - radu popa

În premieră, jucătorii au primit de la noul sponsor, câte o cutie de ceai premium de la Belin. RTP mulţumeşte sponsorilor, Alexandrion Group România, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Dr. Oetker, Wilson şi Belin pentru sprijinul acordat în organizarea turneelor RTP.

rtp gold cup 2018 - rtp 250