Turneul Campionilor RTP a fost câştigat sâmbătă, la Bucureşti, de către Sebastian Radu Popa. Turneul final a încheiat oficial sezonul competiţional din 2018 în circuitul Romanian Tenis Premium.

Prima ediţie a Turneului Campionilor RTP a fost adjudecată de Sebastian Radu Popa din Slobozia. Sebastian Popa, desemnat cap de serie în Grupa Roşie, a câştigat ambele partide din grupă, 4-0, 4-0 cu Cristian Ivanenco şi 4-1, 4-1 cu Dragoş Nicolae. În semifinale l-a învins pe favoritul Grupei Albastre, Adrian Moroşan, scor 4-0, 4-3. Iar în finală l-a ănvins cu 4-0, 4-2 pe Doru Băloi.

Toţi cei patru favoriţi ai celor patru Grupe ale Turneul Campionilor şi-au confirmat statutul şi s-au calificat în semifinale. Adrian Moroşan, liderul Grupei Albastre s-a impus cu 4-0, 4-0, în partida cu Vlad Orbişor şi 4-1, 4-3 în partida cu Sorin Bădărău.

Doru Băloi, favorit în Grupa Vedre, l-a învins în primul meci pe Alexandru Antemie, scor 4-0, 4-0, iar în al doilea meci pe Cristian Tudose, scor 4-0, 4-1. În semifinale l-a eliminat pe Roberto Avram, favoritul Grupei Galbene, scor 4-2, 2-4, 4-1.

Roberto Avram a câştigat primul meci în Grupa Galbenă împotriva lui Adrian Ionuţ Oancea, scor 4-2, 3-4, 4-2, în al doilea meci l-a învins pe Daniel Petac, scor 4-1, 4-2.

Pentru câştigarea Turneului Campionilor RTP, Sebastian Radu Popa a primit un premiu în bani în valoare de 260 lei, un troller Samsonite, o sticlă de Vin ars Brâncoveanu de la Alexandrion Group, un voucher de reducere de la Wilson, trofeul câştigătorului dar şi 1500 de puncte RTP care-l readuc de azi pe primul loc în circuitul RTP.

Doru Băloi a primit un premiu în valoare de 210 lei, o sticlă de Vin ars Brâncoveanu de la Alexandrion Group, un voucher de reducere de la Wilson, trofeul finalistului dar şi 1200 de puncte RTP, însă insuficiente pentru a se menţine pe primul loc în circuitul RTP.

sebastian popa - doru baloi - turneul campionilor rtp

La prima ediţie a Turneului Campionilor RTP au participat 12 jucători: Doru Băloi, Radu Sebastian Popa, Roberto Avram, Adrian Moroşan, Cristian Tudose, Sorin Bădărău, Cristian Ivanenco, Adrian Ionuţ Oancea, Vlad Orbişor, Dragoş Nicolae, Daniel Petac şi Alexandru Antemie. Toţi jucătorii au primit un premiu de la Alexandrion Group, şase au primit câte o sticlă de vin ars Brâncoveanu iar alţi şase jucători o sticlă de Alexandrion 7 Stele.

finalisti turneul campionilor rtp

RTP mulţumeşte Alexandrion Group România, sponsorul oficial al Turneului Campionilor RTP 2018.

rtp alexandriondragos nicolaeadrian oancea - cristian ivanencosorin badarau

festivitate premiere turneul campionilor

Turneul Campionilor RTP încheie sezonul 2018 din circuitul Romanian Tenis Premium. Competiţia se reia pe 19 ianuarie 2019 cu turneul RTP 100 Open.

rezultate turneul campionilor rtp