Sebastian Ghiţă, patornul România TV, face dezvăluiri în exclusivitate la televiziunea rivală, B1 TV, la emisiunea “Lumini şi umbre”, sâmbătă, de la ora 23:00.

B1 TV prezintă sâmbătă seara, de la ora 23:00, o ediţie memorabilă a emisiunii “Lumini şi umbre”, cu declaraţii în exclusivitate, puneri în dificultate, dezvăluiri în premieră. Invitatul special al jurnalistului Dan Andronic va fi Sebastian Ghiţă.

Ghiţă va răspunde tuturor întrebărilor incomode ale lui Andronic, de la faimoasă şpagă de 500.000 de euro pe care se vehiculează că ar fi luat-o de la Dorin Cocoş, relaţia Ghiţă-Udrea, prietenia dintre el şi Victor Ponta, culisele excursiei lui Ponta în Dubai, până la duşmanii pe care crede Sebastian Ghiţă că îi are, partidul pe care îl lansează sau secretele demisiei lui George Maior.

Una dintre cele mai interesante părţi ale interviului este cea în care Ghiţă explică legăturile dintre SRI şi politică şi declară că “serviciile străine fac spionaj în România şi recrutează în politică, justiţie şi în presă”.

Interviul incendiar sâmbătă aceasta, pe B1 TV, de la ora 23:00 la 00:00.