Se ştie prima echipă de la Asia Express 2022. Iată cine va prezenta emisiunea de la Antena 1

Antena 1 a început deja pregătirile pentru Asia Express 2022. S-a aflat numele primei echipe din cele nouă care vor lua startul în cel mai dur reality show produs de o televiziune din România.

După ce s-a zvonit că a plecat de la XNS pentru a intra în competiția „Survivor” de la PRO TV, Bordea s-a sucit şi a ales altceva. Cătălin Bordea şi Micutzu vor face pereche la Asia Express 2022.

”Nu mă mai duc (la Survivor România, n. red.). O să plec în Asia Express”, a spus Bordea pentru fanatik.ro.

Urmează ca după sărbători, Antena 1 să dezvăluie integral numele celor nouă echipe care vor participa la Asia Express 2022.

Rămâne însă o necunoscută în privinţa vedetei care va prezenta Asia Express. Sunt trei vedete luate în calcul de Antena 1.

Irina Fodor, Gina Pistol şi Elwira Petre, în cărţi pentru a prezenta Asia Express 2022.

Irina Fodor s-a făcut plăcută atât echipei de producţie Asia Express cât şi telesoectatorilor şi ţinând cont de faptul că are un „tarif” la jumătate faţă de Gina Pistol, este luată în calcul şi pentru noul sezon al emisiunii.

Gina Pistol, devenită mămică, duce dorul televiziunii şi încearcă să găsească o soluţie pentru a reveni la cârma emisiunii Asia Express. Se zvoneşte că e dispusă să mai renunţe din pretenţii şi onorariu, doar doar, să fie iar la Asia Express.

Elwira Petre, soția coregrafului Mihai Petre, câștigătorii acestui sezon Asia Exprees, poate fi surpriza a producătorilor  întrucât s-a făcut foarte plăcută telespectatorilor. Astfel că Elwira e luat în calcul pentru a prezenta Asia Express 2022.

Însă nu este exclus ca Antena 1 să le ia pe toate cele trei prezentatoare la Asia Express.