Se pot organiza evenimente corporate în online?

Majoritatea oamenilor lucrează într-o corporație sau în companii mai dimensiuni mai mici. Oriunde ai lucra, cu siguranță știi cât de mult contează experiențele oferite angajaților. Aici sunt incluse condițiile de lucru, dar și toate celelalte activități, bonusuri și surprize pe care aceștia le primesc de-a lungul anului și care le arată că angajatorul chiar ține la bunăstarea lor.

Chiar dacă în ultimii ani companiile au avut provocări pentru a păstra această cultură, nu înseamnă că totul este pierdut. Poți organiza pentru angajații tăi evenimente corporate în online alături de Exploratist, pentru a menține energia membrilor echipei tale!

Evenimentele corporate – sunt posibile și în această perioadă!

O corporație este împărțită într-o mulțime de departamente. Poate chiar zeci de departamente diferite, cu echipe diferite, cu oameni care deși colaborează zi de zi pe plan profesional, de cele mai multe ori nu se cunosc cu adevărat.

Aici intră în joc evenimentele corporate, organizate de angajator, fie intern, fie cu ajutorul unor firme specializate. Acestea au un rol important de a-i ajuta pe oamenii din toate departamentele organizației să se conecteze la un nivel mai personal, să se cunoască și să creeze legături autentice. Aceste sentimente de apropiere sunt necesare pentru a crea un echipă unită, care să lucreze într-un mod eficient.

Deși pare că ultimii ani și contextul pandemic nu ne mai oferă ocazia să participăm sau să organizăm astfel de evenimente, trebuie să știi că evenimentele corporate în online sunt foarte ușor de organizat și au rezultate excelente!

Exploratist – profesioniștii în organizarea evenimentelor corporate în online!

Echipa Exploratist este aproape de companii – și de oameni, în general – de peste 10 ani. Cultura organizațiilor este specialitatea lor și știu întocmai cum să organizeze evenimente corporate în online pe care să le aprecieze toată lumea, indiferent de vârstă, nivelul de experiență sau postul pe care îl ocupă.

Valoarea unei companii crește cu fiecare experiență relevantă pe care aceasta o oferă angajaților, iar cei de la Exploratist cunosc foarte bine acest lucru. De aceea, ei pot duce experiențele oferite angajaților la un nou nivel.

Alături de Exploratist poți organiza diverse evenimente corporate în online, care să deservească scopul organizației tale. Aceștia te ajută să organizezi întâlniri de tip kick-off (de bun venit/noi începuturi), incentive (motivaționale) și orice alt tip de eveniment corporate ai avea nevoie.

Specialiștii oferă o echipă dedicată de MCs (moderatori) și actori care să controleze desfășurarea evenimentului într-un mod dinamic, asigură o conexiune excelentă și o platformă fiabilă astfel încât angajații să nu piardă nimic din întâlnire, securitate și conectare între oameni la cote maxime!

Mai mult decât atât, atunci când alegi să organizezi evenimente corporate în online nu trebuie să te îngrijorezi că vei plăti mai mult decât pentru evenimentele live. Exploratist îți garantează o planificare atentă a costurilor și o optimizare a bugetului cu peste 30%.

Nu renunța la tradițiile pe care le are organizația în care lucrezi. Nu renunța nici la experiențele oferite angajaților.

Alături de Exploratist poți organiza cele mai profesioniste și distractive evenimente corporate în online, care să îi aducă mai aproape unii de alții pe angajați!