Toţi românii curajoşi şi dornici de schimbare sunt chemaţi să se alăture celui mai mare proiect care va produce cutremur în România. de 27 de ani tot așteptăm ca actualii politicieni să facă ceva și pentru noi, românii. A venit vremea ca tinerii în special, să iasă în față și să preia conducerea țării.

Apel național la implicare în a treia zi de Paște. Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Este timpul ca lucrurile să se schimbe. Actualii politicieni care de 27 de ani fac tot ce vor cu soarta țării după care vin și ne prostesc în față că nu nu pot face nimic, trebuiesc trimiși acasă…sau după fapte..la pușcărie.

Sebastian Popescu, liderul Noua Românie face apel la tinerii curajoși ai României, indiferent unde s-ar afla în prezent, să se alăture proiectului Noua Românie pentru a reuși împreună să ne decidem în bine propria soartă.

Prea mulți ani România a fost văduvită de multe. A fost o vacă de muls pentru toți politicienii care scapă cu câțiva ani de pușcărie dar rămân cu banii iar noi românii suntem buni de plată de fiecare dată.

Noua Românie are în prezent mii de membri în toată țara cât și în Diaspora. Are 23 de Organizații locale dintre care patru sunt în afara granițelor țării, în Marea Britanie, Spania, Italia și Germania.

Lucrurile nu se schimbă de la sine, așa dar liderul PNR cheamă în special tinerii români să se implice și să își asume responsabilitatea schimbării după timp, pricepere și dorință.

E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statului și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

E nevoie de curaj și muncă în echipă pentru ca împreună să reușim să clădim o Nouă Românie.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.