Se caută tineri curajoși care să scape țara de hoți

S-a dat startul celei mai mari mobilizări din țară. Se caută români curajoși care vor să se implice pentru a scăpa țara de hoți. Cu toții știm cine sunt și ce au făcut cei care conduc România, soluția este schimbarea lor imediată de la cârma țării, lucru care acum este posibil, trebuie doar ca românii onești să accepte să se implice.

Toți românii careu au împlinit deja 18 ani și care nu mai vor să fie conduși de actualii politicieni, pot să se alăture mișcării care are drept scop, înlăturarea corupților de la cârma țării.

Dacă vrei o schimbare și nu te temi să îți asumi o minimă implicare, alătură-te acum echipei Noua Românie și pune umărul la debarcarea hoților și incompetenților.

Noua Românie este singura formaţiune politică din România, construită de la zero, singurul partid care nu acceptă traseişti politici şi care se autofinanţează prin cotizaţiile şi donaţiile membrilor.

PNR are în prezent 35 de organizaţii locale, dintre care cinci sunt în Diaspora. Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Sebastian Popescu, liderul Noua Românie face apel la românii care încă își mai iubesc țara, indiferent unde s-ar afla în prezent, să se alăture proiectului Noua Românie pentru a reuși împreună să ne decidem în bine propria soartă.

“Actuala clasă politică coruptă, incompeetentă şi nereformată, trebuie schimbată rapid. Am ajuns săracii Europei pentru că suntem conduşi de hoţi. Românii, fiecare din noi, putem să schimbăm acest lucru. Trebuie doar să vrem, iar apoi o să şi putem. E simplu dacă vrei schimbare. Trebuie puţină implicare. De aceea vă invit să veniţi în echipa PNR şi împreună să construim o Nouă Românie”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Nu uita că schimbarea depinde de fiecare dintre noi, dacă alegem să nu ne implicăm invocând diferite motive și pretexte, actualii politicieni vor face tot ce știu iar noi, vom fi buni doar să le plătim privilegiile iar problemele nu se vor rezolva niciodată. Schimbarea ești tu, arată că îți pasă!