La 100 de ani de la Marea Unire, Noua Românie caută 100 de români curajoşi, dornici de schimbare, care vor să pună umărul la îndepărtarea liderilor corupţi şi incompetenţi, pentru a putea moderniza România din toate punctele de vedere.

Noua Românie, singurul partid din România care nu primeşte traseişti politici şi nici membri din alte partide,  dă startul unui proiect ambiţios prin intermediul căruia doreşte să găsească 100 de români care vor să intre în istorie.

Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost în alt partid cel puţin în ultimii 7 ani, nu ai cazier, dosare penale şi îţi doreşti o schimbare în propria ţară, nu îţi e teamă să îţi asumi responsabilităţi şi vrei să vezi cu ochii tăi cum se reformează o ţară, vino în echipa PNR.

Noua Românie doreşte să găsească în luna decembrie, 100 de români curajoşi cu ajutorul cărora să înceapă schimbarea clasei politice şi astfel să oferim românilor o alternativă la actuala clasă politică.

Aşadar, dacă încă îţi mai pasă de ţara ta şi vrei să faci ceva pentru ea, acum este momentul să te implici.

Înscrie-te în Noua Românie şi fii parte a proiectului care va schimba din temelii România.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.