Asociația Platforma Unionistă Acțiunea 2012 lansează campania de sărbători ,,Ne dați ori nu ne dați? Pentru Unire semnați!, care se derulează în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019 în România și Republica Moldova.

Acțiunea face parte din cadrul campaniei ,,1 milion pentru Unire’’ și presupune colectarea semnăturilor în cadrul familiilor care se strâng acasă de sărbători. Campania face apel la unitate către românii care vin acasă în perioada sărbătorilor de iarnă: De sărbători se adună oameni dragi, rude și semnături pentru Unire.

Pentru desfășurarea campaniei sunt puse la dispoziție 5000 de formulare fizice, care vor fi expediate de către organizatori în centrele județene și liste online, care pot fi descărcate de pe site-ul www.semnez.eu/descarca.

Sărbătorile ne unesc, iar în acest an vom aduce la masa de Crăciun sau vom pune sub brad și listele cu semnături pentru Unire. E perioada anului când suntem mai buni și putem realiza lucruri magice. Ne propunem să strângem semnături acasă, acolo unde se adună prieteni, rude și oameni dragi. Fiecare poate veni cu o listă care va fi completată. Asta ne va ajuta să colectăm 1 milion de semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională!”, a declarat George Simion, președintele Acțiunii 2012.

După ce listele sunt completate vor fi expediate către reprezentanții din cadrul centrelor județene sau pe adresa: București, Sector 3, str. Blănari, nr. 23, et. 2.