SCM Craiova a pierdut turul finalei EHF jucat cu Kristiansand Vipers. Oltencele joacă returul în Bănie, cu trofeul pe masă

SCM Craiova a pierdut primul meci al finalei EHF, jucat sâmbătă în Norvegia, contra echipei Kristiansand Vipers, la patru goluri diferenţă, însă returul se joacă la Craiova iar oltencele au o şansă mare să câştige Cupa EHF.

SCM Craiova, la prima sa finală EHF, a jucat bine în Norvegia, mai ales în prima repriză când a fost umăr la umăr cu norvegiencele. La pauză scorul a fost 12-10, întrucât golul marcat cu poarta goală în ultima secundă, a fost anulat aiurea de arbitri.

În repriza a doua, handbalistele de la SCM Craiova au greşit mai mult, au ratat multe mingi, au fost conduse de multe ori cu 5 goluri, au redus din dierenţă, apropiindu-se la un gol, dar în final s-a terminat 26-22 pentru gazde.

SCM Craiova poate fi prima echipă de handbal din România care cucereşte un trofeu european în  anul 2018. Returul se joacă vineri, 11 mai 2018, în sala Polivalentă din Craiova, fiind transmis în direct de Digi Sport 1.