Termopanele au devenit se pare o obișnuință, o alegere la ordinea de zi. Însă chiar dacă le vedem mai peste tot, la furnizori fel de fel, asta nu înseamnă că accesul facil la acest gen de produse aduce automat și calitatea mult dorită.

Ce trebuie știut de către oricine își dorește astfel de tâmplărie este că va conta în egală măsură atât tipul de termopane, cât și modul de montare. Una fără cealaltă înseamnă negreșit un rezultat compromis. Mai mult decât atât, modul de execuție în ceea ce privește termopanul în sine aduce o altă grijă. Vă veți bucură să știți că există o ofertă rentabilă la termopane achizitionate de la fabrica Triplu Comfort din Botosani.

Cumpărați direct de la executant

Atunci când colaborați cu mai multe firme prestatoare de servicii intervin adesea și conflicte în ceea ce privește profesionalismul uneia sau a alteia. Cu atât mai mult este deranjant, când intermediarii de genul ajung să introducă și tot felul de comisioane. Așadar este mai rentabil să cumpărați direct de la producător.

Pe această nișă a termopanelor bine lucrate și în egală măsură bine montate se remarcă Triplu Comfort, cu pagina de prezentare triplucomfort.ro. Echipa în cauză și-a ales numele după un produs foarte cerut și anume sticla triplu stratificată. Automat aceasta înseamnă un confort sporit.

Toată lumea știe că tâmplăria din termopan vine la pachet cu avantaje multiple. Asigură izolare fonică și termică, atenuează din zgomotele de la exterior și astfel creează în interior mediul confortabil și intim. În plus, sunt evitate pierderile de căldură spre exemplu. Condiția este însă ca aceasta să fie aleasă din rândul celor care își fac treaba, în sensul în care aveți nevoie de termopan cu profil gros și sticlă de calitate, tratată. Acestea le veți găsi la Triplu Comfort.

Fabrica în cauză este dotată cu aparatură modernă, de ultimă generație. Asta se traduce prin avantaje aduse fiecărui client în parte, prin precizie de execuție, dar și rapiditate, căci orice proiect va fi dus la bun sfârșit cu mult mai rapid.

Eficiența termopanelor constă și în calitatea montajului

Atunci când regăsiți servicii complexe într-un singur loc sunteți mai bucuroși ca oricând că întreaga echipă respectă aceleași standarde. Este una din lecțiile pe care le învățați sau concluzia la care ajungeți după ce colaborați cu Triplu Comfort. După ce echipa măsoară și execută proiectul, personalul cu experiență va și monta totul.

Nu neglijați nici partea de consultanță. Pentru cei care nu sunt din domeniu, trierea opțiunilor este realizată mai mult din perspectiva estetică, decât cea tehnică a termopanelor. Adică pare ușor de ales termopanul alb pentru că este mai accesibil, cel cu cadru colorat pentru că este mai elegant și sticlă fumurie. Puțini știu însă că adăugarea unei foi de sticlă termoizolantă cu strat acoperitor color mărește, de fapt, performanța termică a ferestrei.

Cei de la Triplu Comfort sunt gata să vă ajute, să vă facă să înțelegeți care vă sunt avantajele când alegeți un anumit tip de sticlă și de profil. Oferta lor o găsiți online, în pagina oficială.

Contact:+40 743 44 77 66 +40 743 44 88 66 termopane@triplucomfort.ro