Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, a lovit cu pumnii şi picioarele, mai mulţi jurnalişti care se aflau marţi, în faţa sediului CNA din Bucureşti. Poliţia îl caută acum pe fiul lui Dincă pentru a-l aduce la audieri.

Scene şocante s-au produs marţi, în jurul orei 15.00, în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului. Fiul lui Gheorghe Dincă, însoţit de sora sa, au mers la CNA unde au depus o sesizare cu privire la informaţiile prezentate de mai multe televiziuni cu privire la persoana lor în contextul trgediei de la Caracal.

la ieşirea din sediul CNA, jurnaliştii i-au adresat mai multe întrebări. Însă în loc de răspunsuri şi comportament civilizat, fiul lui Dincă s-a apucat să bată jurnaliştii. Victimele acestuia au fost jurnaliştii de la România TV şi Antena 3.

În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.

Conducerea postului de televiziune România TV a anunţat că va depune plângere penală pentru agresiune i distrugere întrucât acesta a spart camera de filmare.

Reporterul Antena 3 a putut să fugă în sediul CNA unde a cerut ajutorul jandarmului iar acesta a spus că trebuie să sune la 112. În scurt timp, la sediul CNA a sosit un echipaj de poliţie şi o ambulanţă care a asigurat îngrijiri medicale jurnaliştilor loviţi de fiul lui Dincă.

Diana Sarca, Purtătorul de Cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat la Antena 3 că poliţiştii îl caută pe fiul lui Gheorghe Dincă pentru a-l aduce la audieri.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” a declarat Diana Sarca.

Şi Antena 3  anunţat că a depus plângere penală pe numele fiului lui Gheorghe Dincă.

Fiica lui Dincă a declarat în direct la Antena 3 că fratele său nu a lovit pe nimeni şi că operatorul tv a s-a împiedicat de trepte şi a căzut şi şi-a spart camera.

Daniela Dincă a spus la Antena 3 că se află în maşină, în drum spre Arad, alături de fratele său şi că au ieşit deja din Bucureşti.

Fiul lui Dincă a acceptat să intre în direct prin telefon şi cu nonşalanţă a spus că nu s-a întâmplat nimic şi că defapt jurnalişii au înscenat totul pentru ca televiziunile să mai aibă puţină publicitate.

„Nu s-a întâmplat nimic din punctul meu de vedere. Când vine poliţia şi dau declaraţii!„, a declarat fiul Dincă la Antena 3.