Situaţie jenaltă la TVR în timpul transmisiei live a Campionatelor Europene de Gimnastică de la Glasgow. Alina Alexoi a răbufnit în timp ce se afla în comentariul LIVE, nemulţumită fiid de faptul că nu are condiţii tehnice şi că este nevoită să comenteze la propriul telefon.

Jurnalista TVR Alina Alexoi a criticat în direct, în timpul finalelor de duminică, strategia TVR, care a trimis-o în Scoția la  Glasgow, fără a-i asigura condițiile prin care să transmită comentariul live al competiției. Alina Alexoi a fost nevoită să asigure comentariul Europenelor de Gimanstică de la Glasgow, prin telefon.

„Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit. E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu”, a comentat Alina Alexoi, aflată în direct.

După aceste afirmaţii făcute în direct, la circa o oră distanţă, Alina Alexoi a anunțat în direct că a primit o pereche de căști de comentator. Iar după încheierea transmisiei live, jurnalista a revenit cu precizări pe pagina sa de facebook: Aur, argint și bronz pentru România la gimnastică! La Europenele de la Glasgow, finalele pe aparate au readus zâmbetul pe chipul fetelor. Junioara Ioana Stănciulescu a terminat cu aurul la gât la sol. Denisa GolgoTa a luptat cu toate puterile la senioare pentru 2 medalii cu „greutate”: argint la sol și bronz la sărituri. Ești aproape Deni și de aur…vine el! Bravo ție pentru dăruire și felicitări celor care te pregătesc. România termină cu trei medalii întrecerea feminină. #tvrsport… Azi mi-a fost rușine pentru situația de la TVR. Să comentezi cu telefonul la ureche… să auzi ” asta e, comentezi la telefon!” Cand toti ceilalti 16 comentatori aveau căștile pe urechi, vorbeau relaxați și zâmbeau, eu trebuia să accept…”Suntem din Romania și asta e situația” …Vreau mai mult, vreau normalitate!