Cea mai sexy jurată de la Românii au talent, este out. Mihaela Rădulescu nu mai face parte din juriul celebrei emisiuni de talente de la Pro TV. 

Mihaela Rădulescu a anunţat că părăseşte juriul Românii au talent din motive personale. Gurile rele spun că ar fi fost dată afară de la emisiune de către conducerea PRO TV.

“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ”Românii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”, a scris Mihaela pe Facebook.

Se zvoneşte că în locul Mihaelei Rădulescu, Pro TV o va aduce pe rivala sa, nimeni alta decât Andreea Marin.

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner spune că aceasta a plecat de la PRO TV întrucât a primit o ofertă de afaceri.

”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris Felix Baumgartner.