Reality show-ul Mireasa de la Antena 1 se află în mijlocul unui scandal monstru. Un concurent acuză o tentativă de viol. 

Pe 28 august 2021, șapte băieți au intrat în competiția Mireasa sezonul 4 difuzat de Antena 1 şi prezentat de Simona Gherghe.

Unul din cei şapte concurenţi care au întrat în Casa Mireasa este şi Sebastian Nechifor din Botoşani, care a renunţat la cariera de preot pentru a deveni artist.

Potrivit contului de instagram Viperele Vesele, Sebastian Nechifor a fost victima unei tentative de viol produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit relatării de pe instagram, Sebastian ar fi fost agresat sexual în timp ce emisiunea Mireasa se derula live pe Antena Play.

“O dudiue mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, l-a hărţuit şi terorizat întreaga noapte…băgat într-o cuşcă cu două dudui la fel de dezgolite de bun simţ şi şesminte…băiatul fiind supus unor chinuri inimaginabile”, relatează Viperele Vesele.

Această acuzaţie de viol la adresa lui Sebastian vine după cea de bulling comisă de alt concurent, Victor Rațiu din la Brașov.

Aşteptăm reacţia Antena 1 după noile acuzaţii lansate în spaţiul public, atât cele de bulling cât şi cea mai recentă de tentativă de viol la adresa concurentului Sebastian Nechifor.