Scandal monstru după eliminarea lui Zarug şi Lorelai de la Asia Express

Un scandal monstru s-a produs miercuri seară după ce Zarug şi Lorelai au fost eliminaţi de la Asia Express – Drumul Împăraţilor. Fanii reality show-ului de la Antena 1 au lansat un atac virulent şi în cascadă la adresa producătorilor emisiunii dar şi la adresa prezentatoarei, Irina Fodor.

Cursa pentru ultima şansă, care s-a desfăşurat în Turcia, i-a avut protagonişti pe Lidia Bube și sora ei, Patrizia și Francy şi Lorelai – Zarug. Ultimii au ajuns Zarug şi Lorelai care erau epuizaţi de ultima probă din cursă care a presupus să care cu o platformă pe două roţi, diferite obiecte metalice care cântăreau 200 de kg.

Deşi au terminat cursa şi au ajuns ultimii, nu au mai fost aşteptaţi de nimeni aşa cum se obişnuia de obicei în careu cu toate echipele. În timp ce Zarug şi Lorelai se chinuiau să termine proba şi să se îndrepte spre locul de reuniune al celor 7 echipe, Irina Fodor îi anunţa pe ceilalţi, în mod mincinos, că cei doi nu au mai terminat cursa, că nu au mai vrut să o termine şi în consecinţă au fost eliminaţi din competiţie. Lucru totalmente fals şi demonstrat de însăşi imaginile difuzate de Antena 1 în emisiunea de miercuri seară.

Pentru modul în care au procedat producătorii emisiunii prin faptul că nu i-au mai aşteptat pe cei doi şi aceştia nu au putut să îşi ia la revedere de la celelalte echipe, fanii Asia Express s-au dezlănţuit în atacuri dure pe pagina de instagram a emisiunii.  Din cele epste 450 de comentarii, majoritatea covârşitoare conţin atacuri şi reproşuri la adresa producătorilor şi la adresa prezentatoarei Irina Fodor.

Fanii sunt dezamăgiţi de modul în care au ales să-i scoată din emisiune, fără pic de respect, lăsându-le doar rucsacurile în acea piaţă şi nimeni să nu îi mai aştepte.

Fanii au doar cuvinte de laudă la adresa celor doi şi spun că ei erau sarea şi piperul sezonului 4 Asia Express şi că ei nu se vor mai uita la această emisiune după eliminarea lor.

Pentru că Lorelai şi  Zarug, desemnaţi de celelalte echipe, cei mai populari din emisiune, erau mai rebeli şi făceau probele în ritmul lor, comentau mai tot timpul şi nu erau supuşi, a deranjat echipa de producţie care a ales să îi umilească chiar la eliminarea din reality show.

Însă această decizie neinspirată se pare că îi va costa scump întrucât cei doi şi-au făcut deja foarte mulţi fani care acum ameninţă că vor boicota emisiunea ceea ce înseamnă scăderea audienţei şi în consecinţă bani mai puţini încasaţi din publicitate de către Antena 1.

Din cele 9 echipe care au luat startul în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraţilor, în Geoergia au mers doar şase: Mihai și Elwira Petre, Cuza și Emy, Natanticu și Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Lidia Bube și sora ei şi Patrizia și Francy.

Iată o mică parte din comentariile postate de fanii Asia Express pe pagina de instagram a emisiunii:

cris_pro – Foarte urat gestul de a nu le da ocazia sa isi ia ramas bun de la colegii lor sau de a le spune cateva cuvinte frumoase de final. Mare parte din tot ce a fost fun in editia asta a fost darorita lot. Mi s-a parut de prost gust si uncalled for it!
darius_pizza – Nici macar un „la revedere”? Ce nesimtire. Niciun concurent nu a fost tratat in acest fel in niciun sezon. Rusine sa va fie.
simonaiasi – Au mai fost si in alte editii perechi care au ales sa renunte sau au cerut sa plece acasa (gen echipa Morodan/ Telespan), dar atata mârlănie din partea productiei… nu va e rusine? Asta va reprezinta? Marlanie, lipsa de respect, mizerie, fix ca Trandafirele, doar venin! RUSINE!
andreea.nicola.e – Foarte urat gestul fata de cei doi! Dacă nici transpirația cat o balta de pe Zarug nu demonstrează că au fost super solicitați atunci nu stiu ce ar putea să mai arate. Bravo lor au fost condimentele emisiunii.
anna7ka – Staful emisiunii sa va fie rușine!💩 Din respect pt parcursul lor trebuia sa stați sa ii întâmpinați. Faptul ca au avut o zi mai puțin bună si ca au ales sa nu va facă toate probleme de căcat nu va dădea dreptul sa adoptați atitudinea asta. Restul echipelor niște prosti spălați pe creier. Bravo Zarug și Lorelai, sunteți superbi fa.
sabinacornovac – Foarte urat ca nu i-ati asteptat. Foarte!! Au tras enorm si meritau aplauze si imbratisari, mai ales fiind cei mai populari. Si ce probe au refuzat sa faca? Ultima ca nu mai puteau, atata tot. Rusine!
eggyolk1000 – Producatori ai Asiei Express, sunteti prost crescuti. Voi sunteti prost crescuti, nu Zarug si Lorelei, pe care vreti voi sa-i prezentati intr-o lumina proasta. V-ati gandit ca poate oamenii nu fac fatza probelor exagerate pe care le impuneti???? Voi ati vrea sa se distruga fizic, ca sa va faca voua pe plac. Ei in schimb au sesizat ca este prea mult si au ales sa se retraga, glumind si simtindu-se bine. Spun sa se retraga, pentru ca era clar ca ii veti elimina. Dar macar o puteati face cu eleganta si omenie, nu cu proasta crestere.
dariadimoft – chiar ma intrebam cum de Antena1 ar fi capabila sa faca o emisiune buna. Ei bine, nu e capabila! Atata jeg, rar mi-a fost dat sa vad! Felul in care ati ales sa pedepsiti doi oameni pe care i-ati batjocorit cu probele alea, cu bullying de la prezentatori, de la concurenti, promovand mitocania, rautatea si mahalaua… Oribil! Oribil sa pedepsiti niste oameni faini si sa inchideti emisiunea cu otrepele alea de trandafir si natanticu jubiland. Rusine!!!
strangerinthenighttt – Chiar super urat cum ati ales sa procedati. Faptul ca ei aveau limite de ordin fizic nu justifica cum nu i-a asteptat nimeni. Si comentariul Irinei a fost si mai josnic. Ris
leapopescu – Câh, Asia Express! Câh, Țuca! Rușine, oamenii ăștia doi vă dau să mâncați cu audiența făcută pe geniul lor. Nu așa se procedează. 🤮 Adios!
radug98 – Când, în sezonul 2, Bianca Drăgușanu a reacționat ca la ușa cortului, în cel mai urât mod posibil, nu a pus-o nimeni la zid, dimpotrivă… Până la urmă @zarugtv și @loreleibratu ȘI-AU ASUMAT din plin că vor pleca din show dacă nu fac probele. Nu au făcut rău nimănui, nu au sabotat nicio echipă. Se trezește Adriana Trandafir să dea lecții de morală când ea de-abia așteaptă să plece toate echipele… Sau Mihai Petre, balerina României, ne vorbește despre „sportivitate”. Pa, fă! Măcar ați fost reali, oricum în țara asta de caca mereu triumfă viperele. ✌️✌️
umasrl – Ce mizerabili sunteți toți din producția emisiunii. Doamne ferește ce oribil! Puteați împacheta altfel ieșirea lor nu in felul asta meschin și odios. Pe mine m-ați pierdut ca urmăritor al emisiunii. Nu ați făcut așa ceva cu nicio echipa din niciun sezon. Pa fă! Mii de felicitări @zarugtv și @loreleibratu pentru caracterul vostru!
madalina.andronache.399 – Nu pot sa cred cum au fost tratati!😢
booksstopia – Oribila persoana Irina! Ginuța gestiona altfel situația
danielllle27 – Mă uitam la emisiune de dragul lor . Îmi pare atât de rău că pleacă😢
maria.irina2005 – Irina-Oribila…toată echipa nu a avut pic de respect fata de Zarug, probele de c***t…iar Domnita @adriana.trandafir.oficial striga de bucurie când afla ca zarug pleacă, fără sa știe ca e urmatoare, nu va mai fi pretuita de niciu-un telespectator sau spectator🖕@adriana.trandafir.oficial @🖕@