Scandal național la Pro TV între dive. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au devenit colege de platou la show-ul ”Uite cine dansează”, unde prima este jurat iar alta prezentator.

După ce au împărțit același bărbat, acum, cele două dive împart și același platou la PRO TV. Însă nici nu a debutat pe sticlă emisiunea unde vor fi colege, căci deja ies scântei între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu s-a grăbit să anunţe în presă, în cadrul unui interviu, că a fost întrebată dacă este de acord cu acest lucru, răspunsul ei fiind că nu are nimic împotrivă.

Potrivit cancan.ro, surse din PRO TV susţin că “Diva de la Monaco” nu a fost întrebată dacă este de acord să apară împreună cu Andreea Marin în aceeaşi emisiune. Declaraţiile făcute de Mihaela Rădulescu după ce s-a anunţat în presă că cele două vor colabora în cadrul show-ului “Uite cine dansează” au inflamat spiritele în interiorul PRO TV, producătorii emisiunii şi conducerea postului fiind deranjaţi de afirmaţiile “Divei de la Monaco”.

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a vorbit cu eleganţă, aşa cum a obişnuit, despre viitoarea colaborare cu Mihaela Rădulescu.

„Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”, a declarat Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu a fost desemnată prezentatoarea mega-show-ului “Uite cine dansează” de la PRO TV, în timp ce Andreea Marin va fi unul dintre juraţii emisiunii alături de Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu.