Mihai Petre și Gabriel Cocu intră în conflict în semifinalele concursului Ham Talent de la Antena 1.

Pentru a ajunge în finală, concurenții de la „Ham talent” trebuie să primească din partea juriului cinci de „Da”. Asta înseamnă, firește, că tensiunea crește, iar competiția devine din ce în ce mai grea.

Poate tocmai de aceea și spiritele se mai încing la masa juriului. Duminică, de la 20:30, în prima semifinală a emisiunii, Mihai Petre și Gabriel Cocu intră în conflict. După ce Cocu atrage atenția asupra unui detaliu care, din punctul lui de vedere, nu a ieșit ca la carte, Mihai Petre sare în apărarea concurentei.

„Asta e o exagerare maximă a lui Cocu”, declară el. „Eu n-am de ales și atunci când mă uit la un element care implică dresaj trebuie să mă uit și la ce nu merge”, spune ferm Cocu.

Mihai continuă să îi spună că totuși au de-a face cu animale în acest show și că dă o importanță prea mare acelui moment ușor stângaci.

„Dragul meu, lasă-mă să-ți explic ceva, când  să fie vorba de dans sunt convins că o să ai ceva de spus, iar eu foarte respectuos o să te ascult”, îi mai transmite Cocu.

Care este schimbul întreg de replici, de la ce se stârnește întreaga discuție și, mai ales, dacă va reuși concurenta să obțină cei cinci de „Da” atât de mult doriți pentru a ajunge în finala emisiunii, duminică, de la 20:30, la Antena 1.