Scandal în direct la B1 TV. Senatorul USR, Mihai Goţiu, bătut de Mirel Palada

Senatorul USR, Mihai Goţiu, Vicepreşedinte al Senatului României, a fost bătut în platoul B1TV, de către Mirel Palada, fost Purtător de Cuvânt al Guvernului Ponta.

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței și spargându-i nasul.

Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul„, a anunțat Nadia Ciurlin.

Mihai Goţiu a intervenit telefonic la Sinteza Zilei de la Antena 3 şi a anunţat că va merge la IML şi că îl va da în judecată pe Mirel Palada.

Senatorul USR a spus că Mirel Palada l-a lovit în pauza publicitară, după ce în timpul emisiunii de la B1TV, au avut o dispută verbală. Deranjat de faptul că Mirel Palada îl întrerupea, Mihai Goţiu i-a spus acestuia că are un comportament nesimţit.

Imediat ce a început pauza publicitară, Mirel Palada i-a dat un pumn în gură lui Mihai Goţiu. În acel moment, cei prezenţi în platoul tv au intervenit şi l-au oprit pe Mirel Palada.