Scandal după ce Mihai şi Elwira Petre au câştigat Asia Express

Mihai și Elwira Petre au provocat un scandal uriaş după ce aseară au câştigat Asia Exprees – Drumul Împăraţilor. Fanii emisiunii spun că sunt dezamăgiţi de „farsa” Antena 1, acuzând că nu a fost corectă competiţia. Fanii contestă câştigătorii pe motiv că jocul nu a fost corect până la final.

Asia Express sezonul 4 și-a desemnat aseară căștigătorii. Aşa cum se ştia deja încă din septembrie, marele titlu, amuleta de 30.000 de Euro și coroanele de pe Drumul Împăraților au ajuns la Mihai și Elwira Petre.

            ”Simțeam că îmi explodează inima! Nu îmi venea să cred! Nu îmi venea să cred că sunt acolo. Le vedeam doar pe fetele noaste, pe Catinca împreună cu noi, cum se bucură. Mă bucur atât de tare pentru că acum le vom vedea pe fetele noastre cum sar de fericire când vor vedea că am câștigat. Dacă nu ar fi fost ele nu am fi putut să găsim în noi o motivație atât de mare încât să ajungem la acest final”, a spus Elwira cu lacrimi în ochi. ”Ele m-au ajutat să ajung aici. Vă pupă tata și vine acasă! Nu pot să cred, nu realizez încă. Te iubesc, Elwira!”, a adăugat Mihai Petre.

 Numai că fanii emisiunii spun că cei doi nu meritau să câştige, că adevăraţii câştigători sunt Emi şi Cuza. Fanii sunt dezamăgiţi de rezultat şi spun că totul a fost o mascaradă şi că jocurile au fost făcute pentru ca Mihai şi soţia lui să câştige. Cei doi nu sunt deloc pe placul fanilor emisiunii, ba din contră.  Mihai Petre şi Elwira sunt cauzaţi de fani că sunt prefăcuţi, aroganţi şi că au fost mega favorizaţi în competiţie.