Marin Anton, membru PNL, îl acuză pe Nicolae Bădălău, membru PSD, că l-ar fi agresat fizic şi verbal la o nuntă, sâmbătă seară. Bădălău neagă, PNL cere PSD să-l excludă, iar Marin Anton şi-a luat certificat medico-legal.

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu l-a lovit pe fostul deputat Marin Anton și că a fost vorba de o simplă altercație verbală.

Aseară am participat la un eveniment fericit, la care băiatul meu a fost naș. Pur și simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Marin Anton. Nu înțeleg de unde a ieșit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violența. Detest violența. Consider că dialogul e calea prin care se pot rezolva lucrurile. Erau 500 de martori, Dumnezeule, era o petrecere. Nu l-am lovit pe Marin Anton. Nu sunt un om violent. Detest violența”, a spus Nicolae Bădălău, la Antena 3.

Fiul lui Niculae Bădălău, Gabriel Bădălău, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că fostul deputat Marin Anton nu a fost invitat la nunta desfăşurată sâmbătă seara la un restaurant din localitatea Comana.

”Pot să vă confirm sută la sută acest lucru, atât în calitate de naș, dar am și confirmarea finilor mei și părinților finilor mei, acest domn nu a fost invitat la nuntă. Acest domn nu a fost invitat la petrecere. Nu a intrat în local. Era la terasă. A venit singur, să caute scandal”, a spus Gabriel Bădălău, la Antena 3.

Însă, PNL care ca Nicolae Bădălău să fie exclus din PSD:

Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obișnuință, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancționarea lui Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană.  Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziție, dar din PNL. Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire. PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău și constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forță. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancționare a lui Nicoale Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România și care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică față de acest comportament agresiv! Suntem nevoiți- în aceste zile triste pentru noi- să ne afirmăm punctul de vedere, dar adevărul trebuie întotdeauna spus„, se arată în comunicatul de presă al PNL.