Satul lui Moș Crăciun, creat special în România, își deschide porțile din 20 noiembrie

Satul lui Moș Crăciun din România se pregătește să-și primească oaspeții. Spiridușii Moșului s-au apucat de împachetat cadourile pe care Moș Crăciun le va duce tuturor copiilor care au fost cuminți pe parcursul anului.

Satul lui Moș Crăciun din Negrești, județul Neamț, își deschide porțile din 20 noiembrie. Accestul în staul de poveste se face cu rezervare pentru a evita situațiile neplăcute să nu găsiți locuri disponibile.

Iată o parte din mesajul Moșului:

Dragii Moșului,

Abia aștept să vă fiu gazdă în Satul meu de la Negrești – Jud. Neamț.

Pentru a evita situații neplăcute (să veniți de la mare distanță și să nu găsiți locuri, să promiteți copilului sau nepotului întâlnire cu Moș Crăciun și să nu existe locuri disponibile în ziua și la ora la care sosiți în Satul lui Moș Crăciun, vă recomandăm să folosiți platforma noastră de unde poți cumpăra cardul de acces în ziua și în intervalul orar dorit! Este o modalitate modernă și sigură de rezervare. Totul este simplu.

Înainte de efectuarea unei rezervări asigură-te că vei ajunge la noi deoarece locurile sunt limitate. Noi nu suntem răspunzători dacă nu ajungi la ora pentru care ai făcut rezervarea și aceasta nu constituie un motiv pentru restituirea banilor. Putem reprograma vizita dvs. DOAR în limita locurilor disponibile.

Mai aveți de făcut un pas până la obținerea pașaportului către acest Tărâm de Vis : pentru a putea face o rezervare trebuie să introduceți în mod corect și complet toate datele cerute (care nu sunt multe).

Etapele formularului de rezervare/cumpărare carduri de acces online:

1. alege locația

2. alege serviciul dorit

3. alege luna si ziua dorită

4. alege intervalul orar dorit

5. bifează și selectează numărul de persoane care te însoțesc (de exemplu pentru o familie de 4 persoane vei alege cifra 3). Acest pas nu este obligatoriu pentru adulții care vin singuri, neînsoțiți.

6. selectează numărul de copii și numărul de adulți care vor veni în Satul lui Moș Crăciun la data și ora selectate anterior. Prețul diferă în funcție de ziua și intervalul orar pentru care se face rezervarea. Copiii cu vârsta de cel mult 2 ani au acces gratuit.

a. Tur de zi al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 09:00 – 16:20 – 60 lei per copil/adult

b. Tur de seară al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 16:20 – 21:00 – 100 lei per copil/adult

*în prețul de intrare este inclus și un cadou pe care fiecare copil îl va primi de la Moș Crăciun, când ajung în căsuța lui

7. introdu numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon (toate sunt obligatorii, nu vei putea trece la pasul următor fără introducerea corectă a acestor date)

8. verifică dacă toate datele sunt corecte, în special numărul de persoane. Dacă ai uitat pe cineva sau dacă ai introdus prea multe persoane, mergi inapoi la pasul 5. și reselectează corect opțiunile

9. dacă toate datele introduse sunt corecte apasă butonul CONFIRMĂ REZERVAREA, care te va duce în pagina de plată, unde vei putea face plata folosind DOAR CARDUL BANCAR.

10. după finalizarea cu succes a plății vei primi automat pe email confirmarea rezervării efectuate la data și ora dorite precum și cardul de acces în format electronic cu care trebuie să te prezinți la Casa de Bilete în ziua vizitei pentru a primi plicul și scrisorica pentru Moș Crăciun, care vă asigură accesul în Satul lui Moș Crăciun.