Cu o mulțime de restricții și recomandări anunțate de autorități din cauza pandemiei de Covid-19, Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi destul de diferite față de cele din anii trecuți pentru marea majoritate a populației. Sunt schimbate multe obiceiuri, în special în ceea ce privește timpul liber, partea de divertisment și posibilitatea de realizare a vacanțelor. În turism și HoReCa există restricții majore, iar partea și mai rea este că în orice zi se pot anunța și mai multe măsuri care să limiteze contactul fizic social între persoane.

Așadar, este greu să-ți planifici vacanțele, nu mai poți merge în străinătate de Sărbătorile de iarnă și chiar dacă vei găsi o modalitate să o faci te vei confrunta cu valuri de restricții și la destinația ta. Rămân posibile vacanțele în România, însă fără petreceri de Crăciun, fără petreceri de Revelion, după cum au anunțat autoritățile din România. Măsurile pot fi mai aspre în funcție de localitate, însă mai mult sau mai puțin ne afectează pe toți.

Cum procedăm la partea de cadouri de Crăciun? Vor lipsi și o parte din târgurile de Crăciun. Până și în orașe europene unde turismul de Sărbătorile de iarnă era extrem de important pentru economia locală s-a anunțat că nu se vor mai organiza târguri de Crăciun – este cazul orașului Viena, capitala Austriei. În magazinele fizice, în prezent există restricții de trafic (un număr maxim de persoane acceptat în același timp) și necesitatea de a purta masca. În magazinele cu spații mai mari și în mall-uri este necesară inclusiv verificarea temperaturii corporale pentru a se permite accesul.

Din fericire, există și varianta achiziționarii de cadouri de Crăciun din magazine online. Pe internet avem extrem de multe variante, iar comercianții de încredere s-au pregătit special nu doar cu stocuri mari și oferte foarte atractive ca preț, ci și logistic, alături de firmele de curierat, pentru ca tot procesul de expediere și livrare să fie rapid și prietenos. Cosuri cadou se comanda in mod special în această perioadă, fiind cadouri de Crăciun cu valabilitate universală – pot fi oferite cam în orice situație socială, în relații personale sau profesionale. Poți oferi coșuri cadou de Crăciun familiei, prietenilor, colegilor.

Firmele comandă coșuri cadou de Crăciun pentru a le dărui angajaților, colaboratorilor, partenerilor, furnizorilor, chiar și clienților importanți (mai ales pe segmentul B2B). Cosuri cadouri Craciun se pot alege spre exemplu din magazinul online gourmetGIFT.ro, consacrat în oferirea de coșuri gourmet pentru orice ocazie.

Important este să se comande cadourile de Crăciun cât mai din timp, pentru a exista siguranța livrării la momentul dorit. În ceea ce privește coșurile cadou de Crăciun comandate de la magazine online specializate precum cel mai sus menționat, partea și mai bună este nu doar că se poate alege momentul expedierii, dar se poate trimite cadoul de la e-shop direct la persoana dorită, limitând contactul cu produsele. O astfel de procedură este ideală pentru cadouri corporate, dar și pentru cadouri oferite unor persoane aflate la distanță, cu care se intră mai greu în contact sau pur și simplu dacă se dorește evitarea contactului fizic din motive legate de criza actuală din domeniul sănătății publice.