22 de copii din Ansamblul “Tradiții Uiorene”, dintre care șapte perechi de frați, urcă joi, 2 martie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star”, să prezinte un program de dansuri populare, în fața juraților Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL.  

Copiii vin tocmai de la Ocna Mureș, județul Alba și fiecare are câte o poveste. Printre cele șapte perechi de frați se află fiicele fotbalistului Ovidiu Maier, Nicola și Luana, dar și doi “frați de creștere”, luați din plasament. De asemenea, din ansamblu face parte Antonia, o fată care se poate învârti în timpul jocului de peste 100 de ori.

Care este povestea copiilor din Ansamblul „Tradiții Uiorene” și de câte ori va reuși Antonia să se rotească pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție a emisiunii prezentate de Dan Negru va avea loc o dresură de păsări de pradă executată de frații Philip și Robert Vasilescu, din București, dar și o demonstrație de kendama susținută de Ștefan, un puști din Corbeanca.

Dacă la dresura de păsări de pradă, jurații CRBL și Dorian Popa se oferă să participe ca voluntari și, împreună cu Alina Eremia, vor încerca să se “împrietenească” cu uliul Vifor, la momentul kendama vor urca pe scenă toți cei patru jurați, ca să încerce să execute, alături de Dan Negru, mai multe mișcări cu această jucărie tradițională japoneză.

Cât de bine vor reuși jurații să joace kendama, dar și cine sunt ceilalți copii-concurenți și care sunt talentele lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.