Să tot mănânci la stat | La Ministerul Muncii, ciorba de pui costă doar 1.8 lei

Să tot mănânci la stat | La Ministerul Muncii, ciorba de pui costă doar 1.8 lei
loading...

La stat se mănâncă ieftin și bun. Dacă nu ai bani de mâncare și îți e foame, poți da o fugă la cantina Ministerului Muncii. Cu doar 1,8 lei poți servi o ciorbiță de pui. Dezvăluirea a fost făcută de celebrul polițist Marian Godină.

Marian Godină a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook la care ataşează un bon fiscal emis la cantina Ministerului Muncii. Pe bon sunt menţionate o ciorbă la preţ de 1,8 lei, o chiflă de 0,3 lei şi un ardei de 0,2 lei.

“Câțiva polițişti aflați la protest au intrat ieri şi au mâncat la cantina Ministerului Muncii, apoi băieții de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul.
Ciorbă la 1,8 lei…bun tare!”, scrie pe Facebook poliţistul Marian Godină.

Bonul fiscal a fost păstrat de unul dintre poliţiştii participanţi la protestul de ieri, în care angajaţii MAI au cerut majorarea salariilor. După protest, câţiva dintre poliţişti au mâncat la cantina Ministerului Muncii.

O fi fost subvenționată ciorba de pui de la Ministerul Muncii? Așa prețuri nu găsești nici la cantina săracilor.

Categories: ȘTIRI

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro