Iubitorii tenisului masculin din România, își pot procura începând de azi, un bilet la ediția aniversară BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015. Organizatorii anunță că în competiție vor participa nume mari din circuitul ATP, promițând o ediție aniversară spectaculoasă.

Pregătirile pentru cea de-a 20-a ediție a turneului ATP de tenis BRD Năstase Ṭiriac Trophy, au intrat în linie dreaptă.

Cel mai important turneu de tenis din România se va desfășura în perioada 18-26 aprilie la Arenele BNR din București și va oferi iubitorilor tenisului un maraton de meciuri spectaculoase și evenimente speciale

Ediţia Aniversară ce marcheză 20 de ani de când se organizează turneul de tenis din Bucureşti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top. Fanii își pot cumpăra deja bilete și abonamente din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro<http://www.eventim.ro> (sistemul Print At Home disponibil).

Preţul biletelor variază între 15 și 50 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 140 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

În 2014, trofeul la simplu masculin a fost câștigat de bulgarul Grigor Dimitrov, care l-a învins în finală pe Lukas Rosol, deținătorul trofeului în 2013.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat proba de dublu masculin de la BRD Năstase Ṭiriac Trophy 2014.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2015