Antena 1 a decis să o înlocuiască pe Simona Gherghe de la pupitrul emisiunii ”Acces direct”. Motivul? Frumoasa blondină va deveni în curând mămică.

E oficial. Antena 1 i-a găsit înlocuitoare lui Simona Gherghe. Vedeta va intra în concediu prenatal, iar locul său lăsat liber a fost intens disputat.

Pe lista cu posibile înlocuitoare s-au vehiculat următoarele nume: Oana Roman, Mara Bănică, Miela Vaida Boureanu și Paula Chirilă.

Antena 1 a decis să meargă pe mâna fostei prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”.

Gata! Avem informația pe care o aștepta toată țara. Mirela Boureanu Vaida va fi noua prezentatoare a emisiunii „Acces direct”, după ce Simona Gherghe va intra în concediu prenatal, au scris jurnaliștii de la SpyNews.

Simona Gherghe nu mai poate prezenta emisiunea Acces Direct întrucât urmează să devină mămică, iar sarcina îi creează probleme de sănătate.

“În primele trei luni am avut nişte insomnii, mă trezeam pe la 5 dimineaţă şi mă gândeam la toate lucrurile rele din lume. Adormeam înapoi pe la 7, 8 după ce se lumina. O să mă gândesc ce o să fie şi cu naşterea..Avem două variante de nume. Nu vreau să le spun pentru că tatăl s-a sucit acum pe ultima sută de metri. Mai bine mai aşteptăm. Am avut o mică problema prin săptămâna 8, mi-a apărut un hematom, punea sarcina în pericol. Medicul mi-a recomandat repaus. Nu aveam voie să mă plimb, să urc scările”, a spus Simona Gherghe.