S-a aflat cine a făcut poza cu Orban chefuind la Guvern. E vorba de un ministru PNL

Misterul a fost elucidat. S-a aflat în sfârşit cine a făcut poza cu Orban şi miniştrii care fumau şi consumau alcool în biroul premierului de la Palatul Victoria. Este vorba de un ministru din Cabinetul orban care din greşeală a trimis-o unui prieten din Craiova care la rândul său i-a trimis-o lui Cristian Vasilcoiu care a publicat-o pe facebook iar de acolo a devenit virală în mediul online şi în mass media.

Dacă iniţial s-a zvonit că Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Ionel Dancă ar fi făcut fotografia de la petrecerea din Guvern, iar apoi a fost suspectat deputatul Ben Oni Ardelean ar fi făcut poza, iată că până la urmă niciunul dintre ei nu este autorul pozei.

Ministrul în chiloţi, Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului a făcut fotografia şi a trimis-o apoi pe whatsaap unui prieten din Craiova.

PSnews.ro spune că ministrul ar fi trimis poza „din greșeală” unei persoane din Craiova care îl cunoștea pe Cristian Vasilcoiu cel care a publicat-o pe facebook.

De aici, poza a fost preluată de mass media şi de politicieni şi a devenit virală în toată ţara.

Din cauza acestei fotografii, Orban a sunat la poliţie ca să fie amendat atât el cât şi toţi miniştrii care apar în foto şi care au încălcat legea cu privire la purtarea măştii în spaţiile închise şi fumatul în instituţiile publice.