Runele transmit mesajele celor 12 zondii pentru ziua de 23 ianuarie 2020. Fiecare zodie are etalat un mesaj care este descifrat iar în spatele lui se află preticţia pentru cea de-a 23-a zi din noul an.

RUNE pentru BERBEC – Runa etalata – Fehu : Fehu este runa bogatiei si a implinirii. Este asociata cu sanatatea buna, cu abundenta, cu ambitia realizata, cu norocul si cu iubirea implinita si reciproca. Tine minte sa manifesti compasiune si sa fii caritabil cand apare Fehu. Fehu inseamna cireada si pe vremuri era simbolul bogatiei cuiva. Astazi semnifica bogatie dinamica precum bani si posesiuni. Fehu este asociata si cu energia muncii oneste si sustinute ca mod de a castiga bani. Mai inseamna si bogatie morala, emotionala si spirituala.

RUNE pentru GEMENI – Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza umanitatea, comuniunile de oameni, in scopul atingerii telurilor comune. Pe o scara mai personala, Mannaz reprezinta cercul de prieteni/familia si scopurile comune care ii unesc. De asemenea, mai poate fi vorba despre comuniunea femeie/barbat, unirea sufletelor intr-o singura entitate.

RUNE pentru TAUR – Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Da, este bine acum sa te focusezi pe vise si sperante, dar mai important e sa iti faci treburile in prezent cu stare de bucurie. Esti aici si acum doar o data. Ia maxim din prezent.

RUNE pentru RAC – Runa etalata – Raido: Raido simbolizeaza calatoria fizica sau spiritual. Noi perspective apar daca iti schimbi punctul din care privesti lucrurile. E vremea sa faci o schimbare sau o calatorie care sa conduca spre transformarea spirituala.

RUNE pentru LEU – Runa etalata – URUZ (cu fata in sus). Nu lasa oamenii negativi sa te traga in jos. Vei reusi daca te focusezi profund pe calea ta in continuare. Succesul iti este asigurat daca abordezi fiecare provocare din calatoria prin viata cu tarie si determinare.

RUNE pentru FECIOARA – Runa etalata – ALGIZ : Oricat de mult te-ar deranja, ceva dupa care tanjesti cu toata forta acum, poate fi obtinut dar foarte greu. Nu te poti astepta la prea mult de la aceasta situatie in acest moment pentru ca ea depinde de multi alti factori nu doar de dorinta ta. Iesirea este una singura : adapteaza-te la evenimentele curente. Incearca sa accepti oamenii din jurul tau si sa nu incerca sa ii schimbi tu ca sa obtii ce vrei, nu va duce nicaieri. Chiar daca ai dreptate de o mie de ori si ei nu au, nu incerca sa ii deturnezi pentru ca doar iti vei disipa propria putere. Daca nu iti place comportamentul cuiva, incearca sa intelegi ce motiveaza acest om de actioneaza asa. Nu intra in polemica cu el, nu face scene, nu pune ultimatumuri. Ti se cere sa arati flexibilitate in relatie. Daca nu suporti purtarea cuiva si nu te poti adapta, si simti furie si resentiment, cel mai bine este sa te retragi. Nu incerca sa ataci. Circumstantele nu sunt favorabile.

RUNE pentru BALANTA – Runa etalata – Ehwaz (inversata) : Atentie ca letargia sa nu fie cauza de regres si de miscari incetinite. Poti avea gandire neclara, te poti simti pierdut precum un calaret intr-o padure incetosata. Daca cineva a stat pe loc pana acum, acum se poate misca. Cineva increzator sau disponibil isi poate exprima intentii negative. Ehwaz este runa impulsului.

RUNE pentru SCORPION – Runa etalata – Isa : Intr-o pozitie curenta din relatiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunta nicio problema specifica desi nu este inca nici succes. Situatia nu necesita niciun fel de presiune, insa rezultatele nu sunt inca prezente ci amanate. Chiar daca viata intelectuala nu este brilianta acum si unele activitati iti pot parea fara sens, fii rabdator, asta iti cere aceasta runa. Nu uita ca semintele intai incoltesc si cresc in pamant desi noi nu vedem rezultatul.

RUNE pentru SAGETATOR – Runa etalata – Laguz : Runa te sfatuieste sa fii atent la obsesia de a realiza o dorinta care poate ca nici nu este benefica pentru tine. Cel mai probabil ti-ai ridicat dorinta la nivel de absolut si o vrei urgent implinita, altfel crezi ca nu te vei mai bucura de ea. Poate ca este mai prudent sa iesi din aceasta stare de obsesie. Asta nu inseamna sa nu ai dorinta ci sa constientizezi ca, poate, nici nu ai chiar asa de mare nevoie de ea.

RUNE pentru CAPRICORN – Runa etalata – Perth: Aceasta runa este simbolul unui vas, al unei cupe si este deseori asociata cupei din care se arunca zarurile. De aceea se considera ca simbolizeaza norocul si soarta.  Forte intense cer schimbarea. Nu trebuie sa te ingrijorezi, caci schimbarea este in bine.

RUNE pentru VARSATOR – Runa etalata – THURISAZ. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Dar ceea ce distruge sunt obiceiurile proaste care iti stau ca un ghimpe in viata si cu toate acestea le continui. Thurisaz iti vesteste ca ceva care este ca un ghimpe agresiv este pe cale sa iasa din experienta ta si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu e nevoie sa faci nimic decat sa accepti aceasta renuntare ce se poate manifesta intr-un mod mai razboinic si agresiv, dar altfel nu are cum fi eliminat ghimpele. Thurisaz este conectat cu Thor, zeul tunetului si al ciocanului.

RUNE pentru PESTI – Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum vei putea primi raspunsurile pe care le cautai de mult timp. Raspunsurile pot fi deja acolo ca tu sa le vezi. Cauta semne si confirmari in preajma ta, dar chiar daca nu vezi mesajele, ghidarea va veni spre tine in vise.