Runele numerologului Mihai Voropchievici nu aduc veşti bune pentru săptămâna ce vine. Numerologul le recomandă oamenilor ca se să apere de rele, să ia o lamă de ras. Aceasta trebuie taiată în două și cu taișul în afara pusă la tocul ușii.

Mihai Voropchievici prezentat  horoscopul runelor pentru toate zodiile la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 pentru perioada 15-21 iunie 2020

Berbec – Un mic uragan, o revouluție și mult tămbălău. Sfatul runei este să vă mobilizați forțele că toți voi veți câștiga.

Taur – Intră într-o săptămâna în care abordarea trebuie schimbată, toate acele lucruri prin care le doriți ați folosit un fel greșit pentru a le obține.

Gemeni – Au început de azi să primească vești bune, sume de bani importante.

Rac – Atenție la mesajele pe care le primiți unul din ele este foarte important, comunicare intensă. Voi trebuie să fiți foarte atenție, în funcție de aceste mesaje succesul trece sau nu de partea voastră.

Leu – Perioadă de relaxare, iar după aceea nu  vă mai faceți griji cu sănătatea une persoane dragi, este bine dar îi este dor de voi.

Fecioară – Este în centrul atenției, care primește cadouri. A venit și vremea lor la horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici.

Balanță – Mici bătăliicare pot fi câștigate în mod sigur, cu condiția să nu deveniți prea vehemenți.

Scorpion – Ceva nou în viața personală și va fi plină de pasiune.

Săgetător – O suită de schimbări benefice în perioada 15 – 21 iunie în runele lui Mihai Voropchievici.

Capricorn – Dau lovitura săptămâna viitoare, sunt pe cai mari.

Vărsător – Runele spun că s-au învăluit într-o aură de mister, doar cu apropiere față de Dumnezeu reușiti. Nu acceptați toate sfaturile din jurul vostru.

Pești – Runele săptămânale ale lui Mihai Voropchievici 15-21 mai 2020, le aduc peștilor o săptămâna mult mai bună.