Ultima săptămână din luna aprilie anunţă schimbări importante pentru mai multe zodii. Aşa prevestesc runele numerologului Mihai Voropchievici.

BERBEC – Va fi o săptămână de fertilitate și belșug în care toate visurile berbecilor se vor împlini.

TAUR – Are o săptămână în care nu trebuie să îi enerveze pe cei din jur pentru a nu provoca tot felul de discuții. Aici este semnul uraganului. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a duce o bătălie, dar bătălia nu trebuie să depășească un ton ridicat; să încerce să fie calmi și vor rezolva toate lucrurile.

GEMENI – Sunt în căutări, au o săptâmână de alternanțe. Unii vor să schimbe locuința, alții vor schimba locul de muncă. Este posibil să vor să schimbe și partenerul.Veți acționa extraordinar de favorabil și veți găsi rezolvare!

RACI – Sunt puși pe drumuri, vor avea o săptămână de alergătură. Dacă au bagajele pregătite pentru un mic concediu, pot pleca. Va fi o săptămână de călătorii!

LEU – Va fi o săptămână de comunicare, de mesaje. Este o săptămână foarte ocupată. Atenție la mesaje și vedeți cărora le dați curs!

FECIOARĂ – Are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să aibă tărie și forță morală. De asemenea, trebuie să-și monitorizeze sănătatea. Săptămâna aceasta vine cu probe de încercări pe toate domeniile. 

BALANȚĂ – Să lase toate problemele în trecut și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună, chiar pentru un an mult mai bun!

SCORPION – Vor avea o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Bucurați-vă de ofertele lui Cupidon!

SĂGETĂTOR – Este pe punctul de a afla un adevăr al naibii de important cu marcaje puternice pentru viața lui. Nu știu ce ați sădit într-un trecut apropiat… nu vreau să vă sperii, dar veți culege cam ce ați semănat.

CAPRICORN – Este pe punctul de a începe o viață nouă.

VĂRSĂTOR – Este pus pe dispute, pe certuri, dar rugămintea este să nu-și facă griji degeaba pentru că va câștiga, în mod sigur, dar este nevoie de răbdare și calm.

PEȘTI – Sunt pe punctul de a primi tot felul de informații interesante. Va fi o schimbare foarte importantă, acasă, în curând. Ei sunt sprijiniți de divinitate.