Numerologul Mihai Voropchievici a anunţat sâmbătă seară, la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, că nativii zodiei Săgetătăr au parte de protecţie divină în săptămâna ce vine.

Urmează o perioadă extrem de benefică, plină de oportunităţi pe care nu trebuie să le pierdem, măcar pâna în 25 martie, a spus Voropchievici. Iată ce prevăd runele pentru săptămâna 8-14 martie 2021.

Berbec – Berbecul e sfătuit să lase toate grijile şi probleme legate de trecut, să se pregătească pentru o săptămână mai bună, mai eficientă, pot avea câştig de cauză.

Taur – Taurul e sfătuit să înceapă o viaţă nouă, iar runa asta le oferă săptămâna viitoare, pe toate planurile. Voi înfloriţi ca un boboc de garoafă, aveţi o săptămână extraordinară.

Gemeni – Atacaţi toate problemele în altă modalitate, schimbaţi calea de abordare a problemelor. Soluţia e la voi, schimbarea tacticii.
Rac – Racul e într-o săptămână în care vin multe schimbari, dar una e foarte importantă cât de curând, exact pe dorinţele voastre: gânduri bune şi cu reuşite majore.
Leu – Leul intră într-o săptămână de fertilitate şi belsug, toate visele li se împlinesc.
Fecioară – Au o săptămână în care stabilesc clar ce vor, dacă se mută cu serviciul sau cu casa.
Balanţă  – Are o săptămână în care vorbesc mai puţin, se învăluie într-o aură de mister.
Scorpion – Scorpionii au o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele ca să vadă cine e el acasă, în societate, la locul de muncă.
Săgetător – Săgetătorii au o protecţie divină, foarte mulţi ochi urăţi cu gânduri rele sunt aţintiţi asupra lor.
Capricorn – Au o săptămână de dialog, vor primi un mesaj foarte important, să nu-l pierdeţi şi să vă pară rău.
Vărsător – Pentru Vărsător, reuşesc în sfârşit rezolvarea şi nu fac consiliu de familie. Legea atracţiei universale funcţionează, mai ascultaţi în jur. Se încarcă cu negativitate şi stres.
Peşti – Peştii primesc veşti bune sau cadouri săptămâna care vine. Pot primi şi o sumă de bani importantă. Sunt favorizaţi per total.