RTP va organiza în septembrie, cel mai mare turneu de tenis de câmp pentru jucătorii amatori

Circuitul RTP va organiza în perioada 13-15 septembrie 2019, la Bucureşti, cel mai mare turneu de tenis rezervat jucătorilor amatori. Valoarea totală a premiilor în bani depăşeşte 15,000 de lei. 

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

Premii fabuloase în bani, meciuri spectaculoase, arbitraj, fotografii oficiale la fiecare meci, organizare impecabilă, asta te aşteaptă la cel mai mare turneu de tenis organizat vreodată în România pentru amatori.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 5 septembrie 2019, fie prin email la office@tenispremium.ro , sau Telefon: 0721059141, sau prin intermediul contului de jucător de pe site-ul official RTP.

Înscrie-te la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis de câmp din România. Dacă ai visat vreodată să fi măcar o clipă în locul celor din tenisul profesionist, acum ai această şansă. RTP va organiza în perioada 13-15 septembrie 2019, la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti, cel mai mare turneu de tenis pentru amatori. Indiferent de nivelul de joc, vino să te bucuri de o competiţie unică, unde ai şansa să scrii istorie, să obţii cele mai bune rezultate din carieră.

RTP 1000 OPEN are statut de GRDAND SLAM, cu tablou de 128 de jucători la simplu, unde marele premiu este de 1000 lei.

Pe 13 septembrie 2019, simultan pe 8 terenuri, se vor juca primele 64 de meciuri. Se va juca în sistem clasic, două seturi din trei, cu avantaj la 40-40 şi tie-break la 6-6. RTP asigură arbitraj şi premii în bani pentru toţi jucătorii, inclusiv din primul tur.

Jucătorii care pierd în primul tur pleacă acasă cu 100 de puncte RTP, un premiu în valoare de 50 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei şi un Voucher Wilson.

Dacă vor fi mai mult de 128 de jucători înscrişi la simplu, se va organiza şi un turneu de calificări unde pot participa maxim 128 de jucători. În acest caz, 96 de jucători acced direct pe tabloul principal, în funcţie de clasamentul RTP, iar 32 de jucători vin din calificări.

Turneul se va organiza pentru următoarele probe:

Turneul se va organiza la următoarele probe:
– Simplu masculin – tablou de 128 jucători
– Simplu feminin –  tablou de 128 jucătoare
– Dublu masculin – tablou de 64 perechi
– Dublu feminin –  tablou de 64 perechi
– Dublu mixt – tablou de 32 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton energizant pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii în bani, inclusiv cei care prierd în primul tur.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP 1000

Taxa de participare este de 200 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 150 lei per jucător în proba de dublu.

În calificări, taxa de participare la simplu, este de 100 lei.

Nu rata şansa de a te bucura de cel mai mare turneu de tenis de câmp, rezervat jucătorilor amatori din România.