RTP, circuitul de tenis rezervat jucătorilor amatori, şi-a lansat site-ul oficial unde toţi participanţii în circuit îşi pot crea gratuit contul de jucător. Site-ul oferă informaţii despre turnee, jucători, rezultate, clasament, ştiri din circuitul RTP şi regulamentul de joc. 

Jucătorii de tenis de câmp din România, au parte de încă o veste bună. De azi îşi pot crea gratuit cont de jucător pe site-ul RTP, aşa cum jucătorii profesionişti au cont la ATP.

Toţi jucătorii amatori de tenis îşi pot crea cont pe site accesând următorul link unde completează formularul de înscriere.

Site-ul oficial al Romanian Tenis Premium, singurul circuit din România organizat în sistem profesionist pentru jucătorii amatori de tenis de câmp, oferă numeroase facilităţi pentru jucători.

Regulamentul RTP, clasament pentru toate cele cinci probe de concurs: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Jucătorii se pot înscrie la un turneu de tenis direct din contul de membru.

Site-ul oferă şi rezultatele fiecărui jucător la turneele la care participă.

În plus, permanent se publică ştiri despre jucători, câştigători, despre turneele RTP, astfel încât site-ul este actualizat 24 din 24.

Toate facilităţile oferite jucătorilor care se înscriu în circuitul RTP sunt gratuite. RTP nu percepe taxă de membru, taxă administrare cont, sau taxă de înscriere în circuitul RTP.

Singura taxă pe care o plăteşte un jucător este cea de participare la turneul la care doreşte să joace.

Pe 29 octombrie, de la ora 10,00, la Tenis Club AMG din Bucureşti se va organiza pe teren acoperit, turneul Sport Profit Open Tenis, turneu de categorie RTP 50, unde taxa de participare este de 60 lei.

RTP oferă jucătorilor, încă din primul tur, premii în produse, bani cât şi puncte RTP. În plus fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, o sticlă de apă de 0,5 litri, o banană şi un snikers, iar la meciul din primul tur, jucătorii primesc şi un prosop. Ultima zi de înscriere la turneul de tenis din 29 octombrie este 27 octombrie, ora 14,00. Înscrierea se poate face fie prin contul de membru fie prin email la office@tenispremium.ro