Roxana Ionescu, cunoscută publicului din România, drept Mama Natură, spune că este un vânător de adrenalină, fiind pasionată de cursele de mașini.

Este feminină, delicată și incredibil de sexy, iar asta nu e tot! Roxana Ionescu face o dezvăluire picantă duminică, 15 februarie, când este invitată la Star Chef să gătească împreună cu Nicolai Tand și Maria Simion.

„Sunt un vânător de adrenalină”, recunoaște Roxana, iar faptele ei stau mărturie. Frumoasa blondă are licență de copilot și s-a aflat chiar și într-un avion care făcea loopinguri.

„În general, mă caracterizează adrenalina”, spune senină Roxana, care a și câștigat cupa pentru debut feminin la raliul Iașiului.

Deși va pregăti un desert, vedeta mărturisește că nu este expertă la acest capitol din cauza dietelor. Pentru a-și menține greutatea, ea a decis să mănânce doar în weekend tot ceea ce poftește.

„În generală, copiii îmi spuneau Scobitoare”, își amintește Roxana, care era foarte slabă pe atunci.

Cum reușește să își mențină de șapte ani greutatea, care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le are și dacă s-a mutat la Timișoara, duminică, de la 12:00, la Star Chef.

roxana ionescu  - masinaroxana ionescu - masina - pilotroxana ionescu - cupa