ROventura ajunge în lăcaşurile din Subcarpaţii de Curbură ai României

ROventura ajunge în lăcaşurile din Subcarpaţii de Curbură ai României
loading...

ROventura ajunge, sambata aceasta, in lacasurile din Subcarpatii de Curbura ai Romaniei. George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura”, isi incep periplul prin tinuturile buzoiene, din satul Pârscov, si continua pana in Muscel.

Taram de legenda, tinutul Buzaului aduna la un loc toata frumusetea naturii, dar și intreaga bogatie a Pamantului. Locul are si o generoasa zestre culinara, dar si oameni deosebiti, buni de “pus la rana”.

Dincolo de locurile magice pe care le vom vizita, prin intermediul micului ecran, vom fi martorii unui moment inedit, de care va avea parte Andreea, coprezentatoare a emisiunii. Ea se va bucura de o experienta culinara unica, atunci cand va gusta cateva din bunatatile locale: ciorba de lubene cu lapte, pasat cu lapte, turte pe plita.

Realizarea pasatului, care se va face la o moara de piatra, veche de peste o suta de ani, urmata de o calatorie pe urmele lui Alexandru Marghiloman (n.r. – om de stat conservator roman, prim-ministru al Romaniei in anul 1918), de la conacul sau din Buzau, pana la Sarata Monteoru, la Casa cu Tei, vor oferi privitorilor clipe de neuitat.

Zona Breaza – Pietroasele, un popas pentru degustare de vinuri, din Dealu Mare, si vizitarea Taberei de Sculptura in Piatra, de la Naeni, sunt alte locuri fascinante pe care ni le ofera, editia de sambata aceasta, “ROventura”.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro