Rovana Plumb, preşedinte al Consiliului National al PSD, atacă dur PNL și spune că social democrații nu acceptă lecții de la liderii noului PDL.

Rovana Plumb sare la gâtul liderului PNL, Alina Gorghiu, transmițându-i că PSD nu acceptă lecții de la ”liderii noului PDL”.

”Am văzut că doamna Gorghiu își continuă ieșirile de păcălire a românilor, transmițând scrisori deschise, și asta din postura unui om care este acum purtător de cuvânt al celor care au făcut parte dintr-un regim corupt și cu o guvernare dezastruoasă. Îi reamintesc doamnei Gorghiu că PSD a adoptat la finalul săptămânii trecute un set de criterii de integritate foarte dure, în timp ce PNL încă se gândește dacă să ia o decizie similară sau nu. Poate că oamenii nu știu, dar așa-zisele criterii de integritate prezentate de cei din noul PDL nu se aplică, sunt doar vorbe. În ceea ce privește apetența doamnei Gorghiu de a comenta activitatea Parlamentului, îi spun că nu poate da lecții din spatele unor voturi de susținere clară pentru parlamentarii proprii cu probleme în Justiție. Noi avem încredere și în Parlament și în Justiție”, a declarat Rovana Plumb, președinte al Consiliului Național al PSD.