Pugilistul Ronald Gavril, în vârstă de 31 de ani, a ratat duminică dimineaţă, şansa de a deveni campion mondial la categoria supermijlocie.

Românul a luptat timp de 12 runde, dar nu a câştigat nici a doua oară, în faţa mexicanului de 21 de ani, David Benavidez

Pentru a doua oară la rând, româul a ratat și a doua oportunitate a deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

Meciul a fost controlat de la un cap la altul de mexican, campion mondial la categoria supermijloice care îşi păstrează astfel centura WBC.

Rapid și puternic, tânărul campion l-a tocat pe Gavril cu o stângă devastatoare. Gavril a încasat pumn după pumn, lovituri care ar fi trimis la podea luptători mai experimentați. Românul s-a clătinat serios în runda a patra, zdruncinat de un upercupet trimis de Benavidez.  S-a ales cu arcada stângă tăiată și cu nasul spart, însă a dus lupta până la sfârșit.

Roland Gavril a pierdut categoric, doi dintre arbitri i-au dat toate rundele lui Benavidez, 120-108, în timp ce al treilea i-a acordat una și românului, 119-109.

La finalul meciului, românul a declarat că va reveni în sala de antrenamente, va munci mai mult, se va antrena şi mai bine şi speră să câştige titlul mondial.