Ronald Gavril, învins la puncte de David Benavidez. Românul a ratat titlul mondial!

Pugilistul Ronald Gavril, în vârstă de 31 de ani, a ratat duminică dimineaţă, şansa de a deveni campion mondial la categoria supermijlocie.

Românul a luptat timp de 12 runde, dar nu a câştigat nici a doua oară, în faţa mexicanului de 21 de ani, David Benavidez

Pentru a doua oară la rând, româul a ratat și a doua oportunitate a deveni campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

Meciul a fost controlat de la un cap la altul de mexican, campion mondial la categoria supermijloice care îşi păstrează astfel centura WBC.

Rapid și puternic, tânărul campion l-a tocat pe Gavril cu o stângă devastatoare. Gavril a încasat pumn după pumn, lovituri care ar fi trimis la podea luptători mai experimentați. Românul s-a clătinat serios în runda a patra, zdruncinat de un upercupet trimis de Benavidez.  S-a ales cu arcada stângă tăiată și cu nasul spart, însă a dus lupta până la sfârșit.

Roland Gavril a pierdut categoric, doi dintre arbitri i-au dat toate rundele lui Benavidez, 120-108, în timp ce al treilea i-a acordat una și românului, 119-109.

La finalul meciului, românul a declarat că va reveni în sala de antrenamente, va munci mai mult, se va antrena şi mai bine şi speră să câştige titlul mondial.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!