Sezonul şapte continuă să adauge noi eroi la lista celor peste 200 de destine extraordinare – prezentate până în prezent.

În această săptămână, Iuliana Marciuc vă dezvăluie momentele dramatice din viaţa a două personaje cunoscute: parlamentarul Ioan Chiseliță şi actriţa Rona Hartner.

Ioan Chiseliță este primul şi singurul parlamentar cu handicap din România, care a activat pe plan politic, a făcut campanie electorală şi a obţinut un mandat aflându-se în scaunul cu rotile.

Cum s-a întâmplat acest lucru şi care este acum viaţa şi destinul lui Ioan Chiseliţă aflaţi din mărturisile sale făcute în discuţia cu Iuliana Marciuc.

Cea de-a doua eroină nu are nevoie de nici-o prezentare. Publicul larg o cunoaşte pe actriţa Rona Hartner dar sunt puţini cei care cunosc detaliile destinului său mai puţin obişnuit. Rona Hartner – actriţă de film, cantautoare, cântăreaţă, compozitoare şi textieră română de origine germană, este în prezent stabilită în Franţa. Provenind dintr-o familie de intelectuali, la 19 ani intra la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, iar 4 ani mai târziu devine celebră pe plan internaţional odată cu rolul principal din filmul „Gadjo dilo” (Străinul nebun), regizat de Tony Gatlif. Pentru această prestaţie, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno.